ΣΕΙΡΕΣ

Τζέφρι Ντιν Μόργκαν: "Αλλάζει πλέον η φάση στο The Walking Dead!

Δημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2016, 18:01
Συντάκτης:

Όλη η ιστορία με το που τελείωσε ο 6ος κύκλος του "The Walking Dead" είναι ποιον από τους μέχρι τώρα πρωταγωνιστές σκοτώνει ο -νέος κακός- Negan με κατακέφαλο χτύπημα με το ρόπαλο; Ή μήπως δεν είναι απλά ένας "νέος κακός", αλλά ήρθε για να μείνει;

Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, ο ηθοποιός που τον υποδύεται, μίλησε στο Entertainment Weekly για τις απαντήσεις που θα δοθούν σε λιγότερο από έναν μήνα, καθώς στις 23 Οκτωβρίου προβάλλεται το πρώτο επεισόδιο για την 7η σεζόν, ενώ φωτογραφήθηκε με το υπόλοιπο καστ: 

"Λοιπόν, η παράσταση δεν τελείωσε. Αυτή η εισαγωγή θα συνεχιστεί μέσα από το πρώτο επεισόδιο σίγουρα και αυτό είναι ακριβώς το είδος των κανόνων, και αν δεν ακολουθήσετε αυτούς τους κανόνες αυτό είναι ό,τι πρόκειται να συμβεί. Αυτός πρόκειται να είναι ένα σαφές παράδειγμα που όλοι πρόκειται να καταλάβουν.

Έτσι, βασικά αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. Δεν πρόκειται να σας έχουμε να περιμένετε καθόλου για το αποτέλεσμα. Μόλις καθίσετε μετά από τους έξι μήνες, στις 23 Οκτωβρίου θα γνωρίζετε ότι θα δείτε αυτό που θέλετε. Βέβαια θα δούμε πολλά περισσότερα από τον Negan. Νομίζω ότι είδαμε μόλις 12 ή 15 λεπτά από τον εαυτό του και απλά αγγίξαμε τον νεο κόσμο.

Νομίζω ότι η πρεμιέρα θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που πρέπει να ξέρετε, άμεσα ερωτήματα σχετικά με το ποιος είναι ο Negan. Πλέον βρίσκονται στον κόσμο του, η φάση αλλάζει. Με απλά λόγια, η πρεμιέρα συνεχίζει αυτή την ομιλία με έναν τρόπο που δεν νομίζω ότι το κοινό θα είναι έτοιμο. Όχι μόνο θα πάμε να δούμε ποιο είναι στο τέλος το θύμα της Lucille, αλλά θα δούμε πώς το μυαλό του Negan εργάζεται, και εργάζεται διαρκώς. Ένα πράγμα που θα πω για τον Negan είναι πως δεν είναι ψεύτικος, καταλαβαίνεις; Σε ένα παιχνίδι σκάκι, είναι δύο κινήσεις μπροστά.

Τις τελευταίες έξι σεζόν ακολουθούμε τον Rick και την ομάδα του. Τώρα θα μάθετε σε αυτό το διάστημα ότι ο Negan θα τρέξει τη δική του σειρα με το δικό του τρόπο. Έτσι δημιούργησε το στρατό των οπαδών του. Έτσι, ο Negan θα επιβάλει τη θέλησή του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τον Negan, θα μάθετε πώς η ζωή του κύλησε από την αρχή της αποκάλυψης και πως έφτασε να είναι αυτός που είναι. Κυβερνά με σιδηρά πυγμή και μια αίσθηση του χιούμορ. Είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Θα μάθετε επιπλέον, το backstory του πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι έως τα μέσα της σεζόν πολλά από αυτά τα ερωτήματα θα έχουν απαντηθεί..."

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos