ΣΕΙΡΕΣ

The walking dead s06: 11 θεωρίες για το θύμα του Negan

Δημοσίευση: 6 Απριλίου 2016, 00:05
Συντάκτης:

Ολοκληρώθηκε η 6η σεζόν του "The walking dead", σίγουρα η πιο κομικίστικη απ'όλες, με τις υπερβολές της, το υποδόριο χιούμορ, τις μελοδραματικές τραγικές καταστάσεις της και πολλά upside downs όσον αφορά στο σασπένς.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ, ΑΛΛΑ SPOILERS ΠΑΝΤΩΣ.

Με το mid finale σοκ για τον Γκλεν, την έκπληξη για τον Ντάριλ στο προτελευταίο επεισόδιο και το θύμα του προτοεμφανιζόμενου Negan. Ο περιβόητος κακός της έκδοσης του κόμικ έκανε επιτέλους την εμφάνισή του με έναν πορωτικό και υποβλητικό σχεδόν δεκάλεπτο μονόλογο (αν και με λιγότερα βρισίδια από το κόμικ, τα οποία θα δούμε όμως στα extras της Bluray εκδοχής...), στο τέλος του οποίου προκάλεσε τον θάνατο (για να το γράψω ευγενικά) κάποιου από το γνωστό παρεάκι. Θεός ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, άξιζε τον κόπο η αναμονή

Οι παραγωγοί της σειράς (σε αντίθεση ας πούμε με τους αντίστοιχους του Game Of Thrones και τον θάνατο του Τζον Σνόου) επέλεξαν να μην μας δείξουν ποιος έφαγε τις ροπαλιές και να το αφήσουν να εκκρεμεί (και φυσικα να συζητηθεί σε οποιοδήποτε σχετικό σάιτ του πλανήτη επισκεφθείτε), μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, όταν και θα ξεκινήσει ο 7ος κύκλος. 

Ένα σχόλιο για τα 11 πιθανά θύματα: 

Glenn (Στίβεν Γέουν): Στο κόμικ αυτός είναι που του ανοίγει στα δύο το κεφάλι ο Negan, αλλά αν ήταν να ακολουθούσαν πιστά το κόμικ οι παραγωγοί, α) έπρεπε να είχε ήδη πεθάνει ο Abraham και β) αν ήταν να το βγάλουν από την μέση δεν θα το έκαναν στην μέση της σεζόν (θυμάστε όλοι πότε);

Michonne (Δανάη Γκουρίρα): Όποια τα φτιάχνει με τον Ρικ πεθαίνει στην σειρά μέχρι τώρα, η αλήθεια είναι αυτή, αν και στο κόμικ αναδεικνύεται σε ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά για την Αλεξάνδρεια.

Daryl (Νόρμαν Ρίντους): Ο Ντάριλ δεν υπάρχει στο κόμικ, επομένως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια πότε θα πεθάνει, ενώ και η τεράστια γυναικεία (κυρίως) fan base του, πολύ δύσκολα θα "καταπιεί" προς το παρόν πιθανή απώλειά του από την σειρά. Πάντως, εμφανίστηκε live στο "Talking Dead", το σόου που ακολουθεί κάθε επεισόδιο της σειράς, κάτι που μέχρι τώρα κάνουν συνήθως όσοι έχουν πεθάνει, ενώ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά, επίσης του AMC. Λέτε;

Maggie (Λοριν Κόχαν): Από γραφικούς και βίαιους θάνατους, άλλο τίποτα στο Τhe Walking Dead μέχρι τώρα, αλλά να τσακίσει κάποιος στο ξύλο μια ταλαιπωρημένη με ίωση, έγκυο γυναίκα;

Aaron (Ρος Μαρκάντ): Χαρακτήρας που ξεκίνησε με καλές προοπτικές, αλλά "ξεχάστηκε" κατά την διάρκεια της 6ης σεζόν, όπου τον είδαμε λίγο. Ιδανικό θύμα λοιπόν για να αποδειχθεί η σαδιστική μανία του Negan με τον μικρότερο δυνατό αντίκτυπο στην ψυχολογία του γκρουπ. 

Eugene (Τζος ΜακΝτέρμιτ): Από απόλυτος φλώρος, έχει εξελιχθεί σε αγωνιστή στον τελευταίο κύκλο και οι γνώσεις του (π.χ. στην κατασκευή πυρομαχικών) είναι απαραίτητες στην ομάδα. Ίσως όμως η προδιάθεσή του να φανεί σωτήρας προς όσους τον έχουν σώσει πολλές φορές μέχρι τώρα, να τον οδηγήσει σε ηρωική έξοδο (ενώ μην ξεχνάμε ότι λίγα λεπτά πριν τους συλλάβουν έδωσε στον Ρικ χαρτί με οδηγίες πως να κατασκευάζει σφαίρες...)

Abraham (Μάικλ Κάτλιτζ): Όπως προαναφέραμε, στο κόμικ πεθαίνει μερικά επεισόδια πριν, οπότε χωρίς μέλλον εκεί, δεν είναι και παράλογο να τελειώσει και εδώ, αν και προς στιγμήν ο Negan δείχνει σχεδόν να εντυπωσιάζεται από το γεγονός ότι είναι ο μόνος που δεν δειλιάζει και δεν τρέμει απέναντί του. Οπότε, ποιος ξέρει...

Sasha (Σόνικα Μάρτιν Γκριν): Την προηγούμενη σεζόν είχε σχεδόν παραιτηθεί σαν ρόλος και περίπου προκαλούσε η ίδια τον θάνατό της. Πλέον όμως (και μετά το ειδύλλιο με τον Έιμπραχαμ), δείχνει να βρίσκει κίνητρο να την παλέψει, άρα και να φανεί χρήσιμη στους σεναριογράφους σαν ρόλος.

Rosita (Κρίστιαν Σεράτος): Από τα μέσα της σεζόν και έπειτα περνάει ένα είδος κατάθλιψης, από τη στιγμή που ο Έιμπραχαμ την βαρέθηκε και της ξηγήθηκε φόρα παρτίδα ότι δεν τον φτιάχνει ερωτικά, όμως αργά αλλά σταθερά από την 4η σεζόν που εμφανίστηκε και έπειτα, έχει εξελιχθεί (με χαρακτηριστικές σκηνές) σε ήρεμη δύναμη. Και βέβαια είναι η πιο εντυπωσιακή γυναίκα απ'όλες, οπότε κάτω τα χέρια από την Ροζίτα λέμε!

Carl (Τσάντλερ Ριγκς): Καταρχήν και αυτόν αν ήηθελαν οι σεναριογράφοι θα τον είχαν βγάλει από την μέση όταν έχασε το μάτι του, ενώ είναι και το άλλο: πριν ο Νegan ξυλοφορτώσει τον άτυχο/την άτυχη, λέει προς τους δικούς του: "Αν κάποιος αντιδράσει, βγάλτε και το άλλο μάτι του μικρού και δώστε στον πατέρα του να το φάει". Άρα το λογικό είναι ότι δεν θα τον σκοτώσει.

Rick (Άντριου Λίνκολν): Τον Ρικ; Σοβαρά τώρα;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos