ΣΕΙΡΕΣ

Τρέιλερ για την 2η σεζόν του "The handmaid's tale"

Δημοσίευση: 15 Ιαν. 2018, 14:25
Συντάκτης:

Το The Handmaid’s Tale, η δυστοπική αυτή σειρά βασισμένη στο μυθιστόρημα της Margaret Atwood έφυγε με μεγάλα βραβεία από τις πρόσφατες Χρυσές Σφαίρες, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία που διαφαινόταν από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε. Φυσικά αυτό δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν που περιμένουμε πώς και πώς να προβληθεί τον ερχόμενο Απρίλιο.

«Το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη δεύτερη σεζόν ήταν η πρώτη σεζόν», παραδέχτηκε ο Bruce Miller, σεναριογράφος της σειράς. «Τρομάζεις τον ίδιο σου τον εαυτό σου με τις προσδοκίες αυτές. Αλλά δεν μπορείς να ξοδέψεις όλο σου το χρόνο να ανησυχείς για το άμα θα μαντέψεις σωστά. Πρέπει να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου πως θέλεις απλά να προσπαθήσεις να πεις μια καλή ιστορία».

Η πρώτη σεζόν τελειώνει με την Elisabeth Moss, ως June, να έχει μείνει έγκυος και να την παίρνουν με το βαν, και αναρωτιόμαστε εάν θα επέλθει τιμωρία ή απελευθέρωση. Η δεύτερη σεζόν όμως θα μπει σε αχαρτογράφητα νερά, σύμφωνα και με την ίδια την Atwood, η οποία είναι σύμβουλος παραγωγής στη σειρά. «Με τη Margaret αρχίσαμε να μιλάμε για το πώς θα διαμορφωθεί η 2η σεζόν ήδη από τα μέσα της 1ης», δήλωσε ο Miller.

Όμως δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες καθώς, όπως είπε ο Miller, «θέλω οι θεατές να βιώσουν τη σεζόν από μόνοι τους όταν έρθει η ώρα». Παραδέχτηκε όμως πως το ενδιαφέρον θα εστιάσει και στις ζωές των προσφύγων (όπως στη Moira, που υποδύεται η Samira Wiley), που κατάφεραν να ξεφύγουν από το Gilead, αλλά και σε αυτούς που βρίσκονται εξόριστοι στις Αποικίες, τις μολυσμένες περιοχές της Βόρειας Αμερικής. 

O Miller είναι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος για την επερχόμενη σεζόν που θα δείξει και μία κηδεία κάποιας υπηρέτριας στο Gilead. «Όλα, από τα κοστούμια ως και τον τρόπο που φαίνονται οι πρωταγωνιστές είναι ανατριχιαστικά όμορφα και η παραγωγή επίσης είχε ιδιαίτερο όφελος από το χιόνι στον Καναδά. Αυτές οι σκηνές που γυρίστηκαν τότε είναι τόσο όμορφες, κι ας γυρίστηκαν σε τόσο άσχημο μέρος, που δίνει μία πολύ ιδιαίτερη αντίθεση στο αποτέλεσμα κι αυτό με κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενο».

«Εξίσου χαρούμενο με κάνει το γεγονός ότι δουλεύω με τη Lizzie. Είναι ένα απίστευτο άτομο να συνεργάζεσαι μαζί. Μερικές φορές, καθώς έγραφα τα σενάρια ήθελα απλά να την εκπλήξω. Είναι ακόμα καλύτερη στη 2η σεζόν. Και το ξέρω πως αυτό ακούγεται απίστευτο, δεδομένου του πόσο καλή έχει ήδη υπάρξει!»

Update 8/3/18: Έτοιμο και το επίσημο, εφιαλτικό, τρέιλερ

Update 28/3/18: Οnline και το δεύτερο τρέιλερ. Θα ηγηθεί η Ελίζαμπεθ Μος της επανάστασης που έχει ήδη προαναγγελθεί από τον πρώτο κύκλο;

Η δεύτερη σεζόν του The Handmaid’s Tale θα κάνει πρεμιέρα 25 Απριλίου 2018 στο Hulu

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos