"Godzilla": Τερατώδη τρέιλερ. Το γιαπωνέζικο είναι το καλύτερο απ'όλα.

Δημοσίευση: 10 Δεκ. 2013, 23:50

Το έκρυψαν, το απέσυραν με το που διέρρευσε προ διμήνου, τελικά το άφησαν έλεύθερο.

Όχι τον ίδιο τον Godzilla, αλλά το πρώτο τρέιλερ από το ομώνυμο "κολοσσιαίο" μπλοκμπάστερ περιπέτειας τρόμου με το classic γιαπωνέζικο τέρας που μοιράζει πόνο και πανικό αμά τη εμφανίσει.

Τις νέες κινηματογραφικές περιπέτειες του Godzilla, όπως σας έχουμε ξαναγράψει θα σκηνοθετήσει ο Γκάρεθ Έντουαρντς του προ τριετίας υπερτιμημένου "Monsters". Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το τρέιλερ είναι αρκετά ιδιαίτερο και όσο πρέπει υποβλητικό, αν και ξεκάθαρα εισαγωγικό σε ότι πρόκειται να επακολουθήσει. Και αυτό δεν θα είναι άλλο από μια επίδειξη ικανοτήτων με τα νέα cgi της πιάτσας, όπως και στο προηγούμενο remake του 1998 από τον Ρόλαντ Έμεριχ, άσχετα αν ο Έντουαρντς προσπαθεί να ζουμάρει στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

Aς ελπίσουμε εδώ τουλαχιστον να μη συνοδεύονται από ασύλληπτης παιδικότητας και γραφικότητας, διαλόγους... Αλλά, βέβαια, θα μου πείτε, εδώ το μέγεθος μετράει.

Α.Κ.

Update 24/2/14: Δεύτερο, International trailer, εξίσου επιβλητικό, με τον τεράστιο Godzilla να προκαλεί δέος και το μέγεθος να σκορπά τον πανικό σε πολίτες και στρατιώτες. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τo πρώτο τρέιλερ, αλλά και το ύψος του φετινού κινηματογραφικού "τέρατος" που είναι το μεγαλύτερο από κάθε άλλο στο παρελθόν! 

 

Update 6/4/14: Φτάνει, έχουμε ψηθεί όσο δεν πάει. Μπορεί να αποδειχθεί τραγικά αφελές, ψευτοηρωικό, προπαγανδιστικό  και αμερικανιά του χειρότερου είδους, αλλά κάθε νέο trailer από τον επερχόμενο Godzilla εντυπωσιάζει ολοένα και περισσότερο... 

 

Update 26/4/14: Μπορεί τα "ιερογλυφικά" της μετάφρασης να μην βοηθούν, καθώς το τρέιλερ προορίζεται για την αγορά της Ιαπωνίας, αλλά δεν έχει σημασία: το τελευταίο τρέιλερ είναι το καλύτερο απ'όλα. 

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos