O φετινός Godzilla είναι ο πιο ψηλός απ'όλους!

Δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2012, 11:03

Πολλά ακούγονταν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την πιθανότητα remake του θρυλικού Godzilla. Η επίσημη ανακοίνωση της Legendary Pictures ήρθε να κλείσει τα στόματα και των πλέον δύσπιστων και μάλιστα στο πλαίσιο του Comic Con όχι με μια λιτή ανακοίνωση, αλλά με ολόκληρο Teaser Trailer.

Ο Godzilla ξανάρχεται. Κι ο θεός… βοηθός!

Στο πλαίσιο του Comic Con προβλήθηκε ειδικό τρέιλερ έκπληξη για το Godzilla και μάλιστα αμέσως μετα την παρουσίαση του Pacific Rim. Αμέσως μετά το τέλος του τρέιλερ, ο σκηνοθέτης του ριμέικ Gareth Edwards (Monsters,2010) σηκώθηκε επί σκηνής για να μιλήσει για τη νέα ταινία μπροστά σε ένα εκστασιασμένο κοινό.

Ο ίδιος υποσχέθηκε ένα ‘προσγειωμένο’ (?) και ρεαλιστικό (??) φίλμ, που δε θα είναι εντελώς sci-fi.... Ναι... πολύ ρεαλιστικό... Σα να περπατάς ας πούμε στην Καρύτση Παρασκευή βράδυ ψιλομεθυσμένος και να δείς ξαφνικά το πόδι του Godzilla να πατά/κατεδαφίζει το διπλανό μπάρ...

Pure reality…

Eιρήνη Κατσαρά


 

Update 20/2/14: Φαινόταν από τις επίσημες αφίσες, έδειχνε από το τρέιλερ, τελικά ισχύει: η φετινή βερσιόν του "Godzilla" που θα σκηνοθετήσει ο Γκάρεθ Έντουαρντς θα είναι το μεγαλύτερο σε ύψος και διαστάσεις τέρας από όλα τα προηγούμενα που απεικονίστηκαν στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα με διαφορά! Μπορείτε να δείτε το σχετικό επεξηγηματικό γράφημα.

 

Update 9/5/14: Εκτός από το δεύτερο, πιο εντυπωσιακό, γράφημα που βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε σχετικά με την σύγκριση σε ύψος όλων των αντίστοιχων κινηματογραφικών τεράτων που έχουν προηγηθεί σε σχέση με τον φετινό Godzilla, σας συμβουλεύουμε να τσεκάρετε και το πλύ έξυπνο και αστείο βίντεο, σχετικά με πιθανή ερώτηση σε πιλότους της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, τι είδους στρατηγική θα χρησιμοποιούσαν για να αντιμετωπίσουν ανάλογο τέρας...

Α.Κ.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos