Trailer "Hands of Stone": Mποξ, Ντε Νίρο, Οσκαρ;

Δημοσίευση: 8 Απριλίου 2016, 16:09
Συντάκτης:

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Jonathan Jakubowicz (η πρώτη του αγγλόφωνη) το "Hands of Stone" δείχνει να έχει όλα τα στοιχεία που μπορεί να το φέρουν μέχρι και τα Oscar, καθώς ανήκει στην Weinstein Company και θα πλασαριστεί ως ένα ακόμα δράμα τυπου "Creed" αλλά με αληθινή ιστορία αυτή τη φορά.
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύεται τον Ray Arcel, περίφημο προπονητή του θρυλικού πυγμάχου Roberto Duran από τον Παναμά, που παίζει ο ανερχόμενος Eντγκαρ Ραμίρεζ ( είχε παίξει με τον Ντε Νίρο και στο περσινό "Joy").
Πρωταγωνιστούν επίσης και ο Usher Raymond (ο rn'b τραγουδιστής), η κουκλάρα Ανα ντε Αρμάς, η Eλεν Μπάρκιν και ο Τζον Τορτούρο.

Update 23/4/16: Εχουμε και το πρώτο teaser trailer και είναι -μάλλον- όπως το περιμέναμε. Κατευθείαν στο στόχο, στηρίζει τα πάντα στο ότι είναι αληθινή ιστορία, ο Ντε Νίρο δεν... βαριέται. Δεν μπορεί, καλό θα είναι!

 

Update 4/5/16: Η ταινία συμπεριλήφθηκε στην επίσημη επιλογή του φεστιβάλ των Καννών για το τμήμα των Ειδικών Προβολών επομένως θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην φετινή Κρουαζέτ, ενώ με αφορμή την προβολή, η διοργάνωση θα τιμήσει τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Γεγονός που συγκίνησε τον 73χρονο σταρ (Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής το 2011): "Aνυπομονώ να επιστρέψω στις Κάννες και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτό θα συμβεί με μια ταινία για την οποία είμαι υπερήφανος", ενώ ο Χάρβεϊ Ουαϊνστάιν -παραγωγός του φιλμ- πρόσθεσε: "Πρόκειται για ένα φιλμ vintage Ντε Νίρο. Όλοι γνωρίζετε το παθος του για το μποξ, επομένως είναι μάλλον περιττό να προσθέσω ότι η τεράστια και πολύπλευρη συνεισφορά του στην ταινία, την έκανε να δείχνει τρομερά ρεαλιστική, αληθινή"

 

Update 18/8/16: Και καθώς το buzz έχει αρχίσει και υποχωρεί για το φιλμ εδώ και αρκετές εβδομάδες, οι αδερφοί Ουαϊνστάιν σκέφτηκαν μια δοκιμασμένη λύση για να "αναζωπυρώσουν" το στάτους της ανυπομονησίας: ένα red band trailer με αρκετό σεξ και γυμνούς κώλους και στήθη. Μάλλον ανησυχητικό δείχνει... 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos