Τίτλος και ημερομηνία για το νέο φιλμ του Ντάρεν Αρονόφσκι

Δημοσίευση: 11 Οκτ. 2016, 23:48
Συντάκτης:

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ισλανδίας όπου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο και εκεί παρέδωσε ένα masterclass επί παντός επιστητού. 

Μίλησε για το γεγονός ότι μετά το "Requiem for a dream" το στούντιο επέμενε να γυρίσει τον Batman, με αποτέλεσμα να μην βρει τα χρήματα που ήθελε και τελικά να στραφεί σε μια πιο φθηνή εκδοχή του "The fountain" (χωρίς τον Μπραντ Πιτ που είχε συμφωνήσει αρχικά), μετατρέποντας το από μια action περιπέτεια, σε ένα ερωτικό ποίημα για την ιδέα του θανάτου.

Ή επίσης για τα ανάλογα προβλήματα που συνάτησε και για το "Black Swan", με τα στούντιο να επιμένουν πως "σε όσους αρέσει το μπαλέτο δεν αρέσουν τα θρίλερ και σε όσους αρέσουν τα θρίλερ, δεν αρέσει το μπαλέτο" και έτσι να στραφεί σε χρηματοδότηση από ιδιώτες. Η οποία όμως δεν προχώρησε όσο θα ήθελε, έτσι στράφηκε στην Fox Searchlight η οποία τον παρότρυνε να εμβαθύνει στο κομμάτι του horror, γεγονός που θεωρεί ότι εμπλούτισε και βελτίωσε συνολικά το φιλμ.

Kάποια στιγμή αναφέρθηκε και στο νέο φιλμ για το οποίο έχουμε αναφερθεί προ μηνών: θα είναι θρίλερ και θα πρωταγωνιστούν οι Χαβιέ Μπαρδέμ και Τζένιφερ Λόρενς. Ο ίδιος χαρακτήρισε τον Μπαρδέμ "πολύ εύχάριστο συνεργάτη", ενώ δίστασε να αποκαλύψει περισσότερα για το φιλμ (που ολοκλήρωσε γυρίσματα πριν μερικές εβδομάδες στον Καναδά), συμπληρώνοντας απλά ότι έχει γυριστεί σε 16m.m. και πως το σάουντρακ έγραψε ο Johann Johannsson ("Sicario", "Prisoners", "The theory of everything").

Μας αρέσει αυτή η μυστικοπάθεια, δεν βλέπουμε την ώρα για το πρώτο τρέιλερ! 

Update 28/10/16: First things first, αν και οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο: η Paramount ανακοίνωσε τον τίτλο του φιλμ: "Mother"! 

Update 5/2/17: Έχουμε και ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες: 13 Οκτωβρίου ,απέναντι στον "Χιονάνθρωπο" του Τόμας Άλφρεντσον με τον Μάικλ Φασμπέντερ...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos