Τι θα λέγατε για ένα "sci-fi μιούζικαλ" με μουσικές David Bowie;

Δημοσίευση: 4 Φεβ. 2017, 21:33
Συντάκτης:

Τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί να έχει πάρει το μάτι σας ένα μιούζικαλ με γοργόνες, οι οποίες εκτός από χαριτωμένες, είναι και... κανίβαλοι! Το “The Lure” της Agnieszka Smoczynska είναι μια από τις weirdo εκπλήξεις ης χρονιάς, έτσι η σκηνοθέτιδά του έχει μεγαλα πλάνα για την επόμενη δουλειά της.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στο Birth Movies Death, η Smoczynska δήλωσε ότι θέλει το επόμενο project της να είναι μια όπερα επιστημονικής φαντασίας με μουσική του David Bowie. Ο τίλος της; “Deranged” (να θυμίσουμε εδώ ότι το τραγούδι του David Bowie “I'm Deranged” άφησε εποχή στους τίτλους αρχής του “Lost Highway” του David Lynch).

Η υπόθεσή του είναι όσο... deranged πρέπει να είναι: ένας ντετέκτιβ του Τμήματος Καλλιτεχνικού Εγκλήματος ερευνά το φόνο ενός δεκαεξάχρονου κοριτσού, προσπαθώντας να αποφασίσει εάν είναι έγλημα ή... έγκλημα τέχνης!

To album του Bowie “Outside” του 1995 είναι η  πηγή έμπνευσης του project, καθώς ήταν προγραμματισμένο να είναι το πρώτο μέρος μιας δισκογραφικής τριλογίας με θέμα ένα δυστοπικό 1999. Μπορεί να μην ολοκληρώθηκε, αλλά ο Bowie άφησε ως σημείωμα στο booklet του δίσκου μια σύντομη ιστορία με τον – διόλου σύντομο -  τίτλο “The diary of Nathan Adler or the art-ritual murder of Baby Grace Blue: A non-linear Gothic Drama Hyper-cycle”, το οποίο αποσκοπούσε να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για ταινία.

Παρότι το project είναι αρκετά φιλόδοξο και θα έχει να αντιμετωπίσει νομικά θέματα, όπως τα δικαιώματα της μουσικής του Bowie, έαν υλοποιηθεί θα είναι σίγουρα έντονα ενδιαφέρον. Κι αν μας έμαθε ποτέ κάτι ο Bowie είναι ότι ο εχθρός του βαρετού είναι κάτι το έντονα ενδιαφέρον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos