Θεωρίες συνομωσίας για ένα κτίριο που φωτογράφησε ο Τομ Χανκς

Δημοσίευση: 5 Ιουνίου 2017, 16:31
Συντάκτης:

Είχαμε αναφερθεί πριν αρκετούς μήνες για την πλύ αστεία οπτική γωνία με την οποία χρησιμοποιεί το Twitter ο Τομ Χάνκς και που θυμίζει κάποιον ηλικιωμένο άνθρωπο που μόλις ανακάλυψε τα social media και όχι κάποιον πασίγνωστο αστέρα του Χόλιγουντ που θα περίμενε κανείς να δέιχνει πιο εξοικιωμένος και ψαρωτικός.

Το προχθεσινό του ποστάρισμα όμως δημιουργησε απορίες, υποψίες και διάφορες θεωρίες συνομωσίας που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης.

Τι συνέβη;

Ο 61χρονος αγαπημένος σταρ φωτογράφησε ένα ομολογουμένως αρκετά τρομακτικό και «μυστηριώδες» κτίριο χωρίς ουσιαστικά παράθυρα, για το οποίο και ο ίδιος αναρωτήθηκε: «Αυτό είναι το πιο τρομακτικό κτίριο που έχω δει στη ζωή μου! Τι στο διάολο κρύβεται μέσα;»

Εννοείται ότι ακολούθησε ανελέητο τρολάρισμα από τους περισσότερους φαν, ενώ φυσικά υπήρξαν και αρκετοί που εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους, πριν στο τέλος ανακαλυφθεί η αλήθεια.

Πρόκειται για ένα κτίριο που βρίσκεται στον αριθμο 33 της Thomas Street στο Μανχάταν και χρησιμοποιείται από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (National Security Agency) των ΗΠΑ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos