Ταραντίνο: «Η Τζένιφερ Λόρενς θα μπορούσε να είναι η νέα Μπέτι Ντέιβις»

Δημοσίευση: 28 Aug 2015, 09:46
Συντάκτης:

Μεγάλος φαν της Τζένιφερ Λόρενς δηλώνει ο αγαπημένος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο σε συνέντευξή του στο “New York Magazine” (εδώ τα υπόλοιπα πολύ ενδιαφέροντα και... προβοκατόρικα που είπε), συγκρίνοντας μάλιστα το ταλέντο της με εκείνο της αξέχαστης Αμερικανίδας, Μπέτι Ντέιβις.

Ο Ταραντίνο, στο πλαίσιο της εν λόγω συνέντευξης, ανέφερε ακόμα ότι ήθελε τη Λόρενς για το ρόλο της Daisy στο πολυαναμενόμενο “The Hateful Eight” που ανοίγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Ιανουαρίου: «Όταν έψαχνα το χαρακτήρα της Daisy, είχα την ευκαιρία να δω τη Τζένιφερ Λόρενς να κάνει καλή δουλειά με το ρόλο. Είμαι πολύ μεγάλος φαν της.  Θεωρώ ότι θα μπορούσε να καταλήξει μια μικρή Μπέτι Ντέιβις, αν συνεχίσει έτσι όπως πάει».

Αν όμως ο Ταραντίνο τρέφει τέτοια εκτίμηση για τη νεαρή ηθοποιό, τότε γιατί δεν την επέλεξε για την ταινία του εν τέλει και έβαλε τελικά την Τζένιφερ Τζέισον Λι (“Fast Times at Ridgemont High,” “The Anniversary Party”); «Η Daisy θα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερη ηλικιακά για να ‘ταιριάζει’ με τους άντρες», ανέφερε ο ίδιος. Όπου άντρες βάλε τους ‘κυνηγούς επικηρυγμένων’ ήτοι  τα τζόβενα Κερτ Ράσελ, Σάμουελ Τζάκσον, Τιμ Ροθ, Μάικλ Μάντσεν, Μπρους Ντερν κλπ.

«Η Τζένιφερ Τζέισον Λι εμφανίστηκε και ήταν πραγματικά καλή.  ‘Ζούσε’ κάποια πράγματα που άλλοι άνθρωποι απλά τα ‘έπαιζαν’. Έπρεπε να προσποιηθεί ότι πυροβολήθηκε και  αυτή ούρλιαζε σαν να ήταν αιματηρή δολοφονία . Θυμάμαι το ουρλιαχτό της και νομίζω ότι  αν είχε συμβεί σε σπίτι , κάποιος θα φώναζε τους μπάτσους».

Ο ίδιος, ολοκληρώνοντας την κουβέντα επεσήμανε ότι πιστεύει πως όταν πεθάνει, οι χαρακτήρες των ταινιών του  θα να είναι από τις μεγαλύτερες κληρονομιές του και άρα είναι υποχρεωμένος να βρίσκει το κατάλληλο καστ για κάθε ταινία του.  

 

Πρώτη δημοσίευση: 28 Aug 2015, 09:46
Ενημέρωση: 28 Aug 2015, 13:40
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos