Πρώτο teaser από το "Hateful eight" του Ταραντίνο και φωτό!

Δημοσίευση: 12 Ιαν. 2014, 13:49

O Κουέντιν Ταραντίνο ολοκλήρωσε την συγγραφή του σεναρίου για την επόμενη ταινία του και πλέον δρομολογείται το κάστινγκ!

Για τον τίτλο στο νέο φιλμ του 50χρονου δημιουργού, διέρρευσε το "Hateful Eight", το οποίο σε συνδυασμό με δηλώσεις του σε πρόσφατη συνέντευξη ότι η νέα του ταινία θα είναι επίσης γουέστερν (μετά το Django Unchained), αλλά και την έμμεση αναφορά του τίτλου στο αρχετυπικό "The magnificent seven"/1960 του Τζον Στέρτζες, μας δημιουργούν την βεβαιότητα ότι η ταινία θα εξελιχθείσ την Άγρια Δύση!

Όσον αφορά στο κάστινγκ, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, πρώτο πρώτο ακούστηκε το όνομα του Κριστόφ Βολτς (που μετρά 2 στα 2 Όσκαρ στις προηγούμενες συνεργασίες του με τον Τάρα στα Django Unchained & Inglourious Basterds), όπως επίσης και του φετινού πρωταγωνιστή στο Nebraska του Αλεξάντερ Πέιν, Μπρους Ντερν.

Update 6/5/14:

Μετά από πολλές... διακυμάνσεις που πέρασε το project, με τον Ταραντίνο να δηλώνει αρχικά ότι δεν θα το κάνει όταν το σενάριο διέρρευσε στο ίντερνετ και στη συνέχεια να αλλάζει γνώμη και να δουλεύει αρχικά πάνω σε ένα δεύτερο ντραφτ και στη συνέχεια σε ένα τρίτο, όλα δείχνουν ότι το "Hateful Eight" έχει ας ελπίσουμε, δρομολογηθεί. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, εμφανίστηκε και το πρώτο, ενδεικτικό πόστερ.

 

Update 28/5/14: Του... πέρασε φαίνεται του Κουέντιν Ταραντίνο η "τσατίλα" με το θέμα της διαρροής του σεναρίου για το "Hatful Eight" και πλέον δείχνει να το έχει πάρει αρκετά ζεστά το ζήτημα. Νέες πληροφορίες θέλουν το project να ξεκινά παραγωγή τον Νοέμβριο, ενώ όσον αφορά στο καστ, πιθανολογείται ότι θα το αποτελούν οι Σάμουελ Τζάκσον, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ, Μπρους Ντερν, Μάικλ Μάντσεν, Zόι Μπελ, Άμπερ Τάμπλιν (όχι Κριστόφ Βολτς;). Η υπόθεση: Μια άμαξα ανατρέπεται κατά την διάρκεια μιας χιονοστιβάδας και οι επιβαίνοντες (ένα ζευγάρι κυνηγοί επικηρυγμένων, ένας αποστάτης ομοσπονδιακός στρατιώτης κια μια γυναίκα υπόδικος) αναγκάζονται να διανυλτερεύσουν σε ένα σαλούν στην μέση του πουθενά...  Sounds like fun.

Update 20/8/14: Μπορεί τα γυρίσματα του «THe Hateful Eight» να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη, αλλά φήμες θέλουν ένα πρώτο teaser από το επερχόμενο φιλμ του Κουέντιν Ταραντίνο να κάνει την πρεμιέρα του πριν από τις προβολές του «Sin City 2: Α Dame to Kill For» που ανοίγει στην Αμερική στις 22 Αυγούστου (και στην Ελλάδα μία ημέρα νωρίτερα). Και, μάλιστα, σκοπεύουν να μην το προβάλουν καν στο ίντερνετ. Στην Ελλάδα θα το δούμε άραγε;

Update 23/8/14Υπήρχε περίπτωση να τους... ξέφευγε; Μπορεί το teaser του «The Hateful Eight» να κυκλοφόρησε μόνο στις αίθουσες, αλλά φυσικά κάποιος το ανέβασε στο internet. Το clip της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο (που υπενθυμίζουμε ότι δεν έχει καν ξεκινήσει γυρίσματα...) μας παρουσιάζει τους οκτώ ήρωες της ταινίας, ενώ υπερτονίζει το γεγονός πως θα γυριστεί σε φιλμ «Glorious 70mm Super Cinemascope». Όλα αυτά με soundtrack το «Gimme Danger» των Iggy and the Stooges. Μη περιμένετε ποιότητα της προκοπής, cam είναι.

Update 9/11/14: Η Weinstein Company ανακοίνωσε και επίσημα το καστ για το "The Hateful Eight" του Κουέντιν Ταραντίνο. Μαζί ξανά σε ταινία του αγαπημένου μας σκηνοθέτη ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στο ρόλο του Major Marquis Warren, ο Κερτ Ράσελ στο ρόλο του John "The Hangman" Ruth, ο Γουόλτον Γκόγκινς ως Κρις Μάνιξ, ο Μπρους Ντερν ως General Sandford Smithers, o Τιμ Ροθ ως Oswaldo Mobray και ο Μάικλ Μάντσεν στο ρόλο του Joe Cage ενώ για πρώτη φορά σε έργο του εμφανίζονται η Τζένιφερ Τζέισον Λι στο ρόλο της Daisy Domergue και ο Ντέμιαν Μπισίρ στο ρόλο του Bob. 

 

Update 24/11/14: Για το ‘The heightful eight’, σας έχουμε πει σχεδόν… τα άπανταΈτσι, μετά την είδηση που έδωσε ο  Κερτ Ράσελ ότι οι ‘Hateful’ ξεκινούν γυρίσματα το Γενάρη και το… ‘τρολάρισμα ‘ του σκηνοθέτη ότι θα είναι η τελευταία ταινία της καριέρας του (ναι, σίγουρα :P), έφτασαν και οι πρώτες φωτό. Ο Ταραντίνο προβάρει τους ‘Hateful’ και ο Σάμιουελ Τζάκσον aka ‘Major Marquis Warren’ τουιτάρει φωτογραφίες στα social media καβάλα στ’ άλογο και δε δείχνει να ‘τον χαλάει’ καθόλου…

 

Update 25/1/15: Ο Κουέντιν Ταραντίνο κατέληξε σε τέσσερις ακόμη μεταγραφές λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το "The hateful eight" και μάλιστα η μία είναι επιπέδου... Champion's League! Αναφερόμαστε στον 34χρονο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο Χόλιγουντ αυτή την στιγμή, φρέσκο από την σπουδαία του ερμηνεία στο Foxcatcher και φυσικά αναγνωρίσιμο από τα 21 jump street, Magic Mike, White House Down κλπ κλπ. Οι υπόλοιποι τρεις είναι φάτσες που ενδεχομένως να θυμάστε από το "Django Unchained", ο Λι Χόρσλεϊ (είχε παίξει τον σερίφη Γκας), ο Γκρεγκ Σταρ και η Μπελίντα Οβίνο. Κάπου εδώ, να υπενθυμίσουμε την επίσημη σύνοψη: Λίγα χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, μια άμαξα εκτροχιάζεται και η χιονοθύελλα απαγορεύει κάθε μετακίνηση. Παγιδευμένοι στο Γουαϊόμινγκ, ο κυνηγός επικηρυγμένων Τζον Ρουθ και η φυγόδικος Ντέιζι Ντομέργκ, φτάνουν στην πόλη του Red Rock όπου ο Ρουθ -«The Hangman»- θα παραδώσει τη Ντέζι στη δικαιοσύνη. Στη διαδρομή συναντούν έναν μαύρο πρώην στρατιώτη που έχει γίνει κυνηγός επικυρημένων και έναν Νότιο που υποστηρίζει πως είναι ο σερίφης της πόλης. H χιονοθύελλα συνεχίζεται και οι τέσσερις αναζητούν καταφύγιο σε μια στάση για άμαξες στο βουνό, όπου ο ιδιοκτήτης και οι άντρες του δεν είναι και τόσο φιλικοί... Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες, στις 13 Νοεμβρίου 2015.

 

Update 8/5/15: Μία ημέρα μετά το εξώφυλλο, ακολούθησαν και οι υπόλοιπες φωτό από το Entertainment Weekly και το γουέστερν του Ταραντίνο. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση στην gallery. 

 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 12 Ιαν. 2014, 13:49
Ενημέρωση: 8 Μαΐου 2015, 19:10

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos