ΣΕΙΡΕΣ

“Taboo”: Ο Τομ Χάρντι ημίγυμνος αναζητά εκδίκηση...

Δημοσίευση: 25 Νοε. 2015, 10:47
Συντάκτης:

Δύο μόλις χρόνια μετά το εξαιρετικό “Locke” -και σε πάντα σωστό χρόνο- ο  Τομ Χάρντι και ο σεναριογράφος του “Dirty Pretty Things”  Στίβεν Νάιτ ξανασυναντιούνται αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα για την τηλεοπτική σειρά “Taboo”. (Και την ίδια στιγμή όλες οι γυναίκες ετοιμάζουν ήδη βραδιές cocooning με λιώσιμο στον καναπέ, Τομ Χάρντι στην οθόνη, πάρτυ τρανς λιπαρών και …απανωτά καρδιοχτύπια).

Πρόκειται για μια σειρά 8 επεισοδίων σε σενάριο Νάιτ,  με τον Τομ Χάρντι να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, του ανθρώπου που επιστρέφει μετά από μια δεκαετή περιπλάνηση στην Αφρική, για να ανακαλύψει ότι η περιουσία του είναι κάπως….  μπλεγμένη.

Συγκεκριμένα, το σενάριο της σειράς θέλει τον Χάρντι ως μοναχικό τυχοδιώκτη James Keziah Delaney να επιστρέφει το 1813 στο Λονδίνο   από την Αφρική με 14 ματωμένα διαμάντια, αναζητώντας την εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του. Αρνούμενος να πουλήσει την οικογενειακή επιχείρηση στη Βρετανική εταιρεία East India, ο James αποφασίζει να ‘στήσει’ τη δική του εμπορική αυτοκρατορία, παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο μαχόμενα έθνη, την Βρετανία και την Αμερική.

Στη σειρά μαζί με τον Χάρντι παίζουν  ακόμη οι Μάικλ Κέλι (“House of Cards”), Τζόναθαν Πράις του “Game of Thrones” καθώς επίσης και οι Όνα Τσάπλιν, Ντέιβιντ Χέιμαν, Τζέσι Μπάκλει, Άσλει Γουόλτερς, ενώ ενώ ρόλο παραγωγού αναλαμβάνει ο Ρίντλει Σκοτ.

Τα γυρίσματα του “Taboo” ξεκίνησαν προ ημερών στο Λονδίνο και η σειρά θα κάνει πρεμιέρα εντός 2016 στο BBC One και έπειτα θα προβληθεί και στην Αμερική μέσω του FX.

Update 25/2/16: Το τρέιλερ φροντίζει με κάποια φευγαλέα πλάνα στο κορμί του Χάρντι να μας υπενθυμίσει τον ντόρο που έγινε πριν λίγες εβδομάδες με γυμνές full frontal φωτό του διάσημου από τα γυρίσματα του Taboo και από εκεί και πέρα καδράρει ορισμένες γεμάτες σκηνές με ένταση και δράση. Δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα για να αποσπάσει την προσοχή μας.

Update 15/11/16: Ανακοινώθηκε και η επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας στο FX. Θα συντονιστείτε στις 10 Ιανουαρίου 2017.

Update 24/12/16: Νέο, μάλλον τελικό, τρέιλερ, με τον Χάρντι ημίγυμνο και πιο badass από ποτέ, να αναζητά εκδίκηση...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos