Τα μεγάλα σχέδια του Πάρι Κασιδόκωστα

Δημοσίευση: 13 Νοε. 2018, 23:01
Συντάκτης:

Το Hercules Film Fund του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση, ανακοίνωσε την συμμετοχή του στην παραγωγή δύο νέων κινηματογραφικών ταινιών: «Port Authority» & «Arkansas».

Το Hercules Film Fund (HFF) είναι ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και Ευρώπη. Παραγωγός των ταινιών του Hercules Film Fund είναι η  Rhea Films LLC, η οποία διευθύνεται από τους Terry Dougas και Jean-Luc De Fanti.

Στην ταινία «Arkansas», πρωταγωνιστούν οι Βινς Βον, Τζον Μάλκοβιτς και Λίαμ Χέμσγουορθ (των Hunger Games), στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Κλαρκ Ντιούκ (Hot Tub Time Machine, Kick-Ass), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.  Δύο «βαποράκια» δουλεύουν για έναν αρχιμαφιόζο με βάση το Αρκάνσας, τον οποίον δεν έχουν συναντήσει ποτέ. Όταν μια συμφωνία δεν πάει καλά, προκύπτουν άσχημες συνέπειες και αρχίζουν οι περιπέτειές τους.

λεινα μπλουμλεινα μπλουμ

Η σκηνοθεσία του «Port Authority», είναι της Ντανιέλ Λέσοβιτς στην πρώτη μεγάλου μήκους της καριέρας της και πρωταγωνιστούν ο Φιόν Ουάιτχεντ (Dunkirk) και το διάσημο μοντέλο Λέινα Μπλουμ στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Στην παραγωγή συμμετέχει η εταιρεία παραγωγής ταινιών του Martin Scorsese, Sikelia Productions. Το στόρι διαδραματίζεται στη  Νέα Υόρκη μεταξύ του Paul και της Wye. Πρόβλημα στη σχέση αυτή παρουσιάζεται όταν ο Paul ανακαλύπτει ότι η Wye είναι διεμφυλική, οπότε βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιθυμία του για αυτήν αλλά και με τη βία των γύρω του.

 

unicorn storeunicorn store

Μέχρι σήμερα, το HFF έχει χρηματοδοτήσει ή συγχρηματοδοτήσει ταινίες όπως το «Good Time» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, το «American Made» με τον Τομ Κρουζ και το «A simple favor» με τις Μπλέικ Λάιβλι και Άννα Κέντρικ.

Τα επερχόμενα εγχειρήματα του Fund συμπεριλαμβάνουν το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μπρι Λάρσον "Unicorn store" με την ίδια και τους Σάμουελ Τζάκσον, Τζόαν Κιούζακ, το «I am mother» με Χίλαρι Σουάνκ και Ρόουζ Μπερν, αλλά και το «Chaos walking» του Νταγκ Λάιμαν, με Μαντς Μίκελσεν, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τομ Χόλαντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos