Τα «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» σε live streaming στην οθόνη σας!

Δημοσίευση: 13 Οκτ. 2016, 14:09
Συντάκτης:

Λίγες εβδομάδες πριν την έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες της νέας μαγικής περιπέτειας από το σύμπαν της Τζέι Κέι Ρόουλινγκ, «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» («Fantastic Beasts and Where to Find Them»), οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση στο παγκόσμιο event που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και του υπόλοιπου κόσμου, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά και online παντού.

Οι τυχεροί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ ως τώρα και αποτελείται από συναρπαστικές σκηνές της ταινίας. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, θα δώσουν το παρόν σε δύο αίθουσες IMAX, στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες προκειμένου να υποδεχτούν τους φαν. Στο Λονδίνο θα παρευρεθούν οι Έντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Ουότερστον, Άλισον Σούντολ, Νταν Φόγκλερ και ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γέιτς, ενώ στο Λος Άντζελες θα βρίσκονται ο Κόλιν Φάρελ και ο Γιον Βόιτ. Οι φαν που θα βρεθούν σε Λονδίνο και Λος Άντζελες καθώς και όσοι βρεθούν στις αίθουσες IMAX της Νέας Υόρκης, του Σάο Πάολο, της Πόλης του Μεξικού και της Ρώμης, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις στους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη, και να μάθουν περισσότερα για την υπόθεση της ταινίας.

Οι σκηνές που θα προβληθούν καθώς και το live Q&A που θα ακολουθήσει, θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από την επίσημη Facebook page της ταινίας https://www.facebook.com/fantasticbeastsmovieGR ή μέσω live stream, στο link που ακολουθεί παρακάτω. Ακολουθούν λεπτομέρειες για το live stream:

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου @ 22.30, ώρα Ελλάδας

Το event θα ξεκινήσει στις 22.30, ώρα Ελλάδας και θα διαρκέσει περίπου μια ώρα. Αμέσως μετά την live μετάδοση, ολόκληρο το Q&A θα προβληθεί σε επανάληψη, για να ακολουθήσει υλικό με τα highlights της μετάδοσης.

Περισσότερα εδώ για την ταινία που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου 2016, σε 2D και 3D, από την Tanweer

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos