Τrailer & featurette για το "Fantastic Beasts and Where to Find Them"

Δημοσίευση: 15 Δεκ. 2015, 15:04

Το φθινόπωρο του 2016, η Warner Bros θέλει να... αναστήσει τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ. Το "Fantastic Beasts and Where to Find Them" διέθεσε ένα πρώτο -ουσιαστικά αναγνωριστικό- trailer με πρωταγωνιστή τον Βρετανού Νιούτ Σκάμαντερ, ενός νεαρού... μαγικολόγου (magizoologist) που αναζητά μυθικά όντα στη Νέα Υόρκη. Ολα αυτά, 70 χρόνια πριν ο Χάρι Πότερ πατήσει πόδι στο Χόγκουαρτς, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Έντι Ρεντμέιν είναι σαφώς το όπλο της ταινίας. Ο Ντέιβιντ Γέιτς σκηνοθετεί. Περισσότερες πληροφορίες από εδώ.

Update 1/2/16: Το Entertainment Weekly εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται», της νέας περιπέτειας που διαδραματίζεται στον διάσημο κόσμο των μάγων που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Παράλληλα, το site της ταινίας ανανεώθηκε με το νέο, επίσημο λογότυπο. 

 

Update 11/4/16: Κατά τη διάρκεια των «MTV Movie Awards», η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ της ταινίας «Fantastic Beasts and Where to Find Them».  Θυμίζουμε ότι η ταινία είναι βασισμένη στον φανταστικό κόσμο της J.K Rowling και του Χάρι Πότερ, ωστόσο διαδραματίζεται 70 χρόνια πριν την έλευση του μικρού μάγου. Πιο αναλυτικό και με περισσότερα hints από το πρώτο.

 

Update 24/7/16: Όσο και αν δεν συγκαταλεγόμαστε στους μεγάλους φαν του χαριποτερικού σύμπαντος, το νέο τρέιλερ για "Fantastic beasts and where to find them" είναι τρομερά καλογυρισμένο, παραμυθένιο και εφιαλτικό την ίδια στιγμή. Και με μερικά απρόσμενα εντυπωσιακά εφέ. Στις 18 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.

 

Update 29/9/16: Λογικά το τελευταίο τρέιλερ πριν την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους στις 16 Νοεμβρίου 2016 και είναι παράλληλα και το πιο φαντασμαγορικό απ'όλα: με δράση, εφέ, μάγους, ξόρκια, φανταστικά πλάσματα και -βέβαια- λαμπερό καστ: Έντι Ρέντμεϊν, Εζρα Μίλερ, Σαμάνθα Μόρτον, Κόλιν Φάρελ, Ρον Πέρλμαν, Γιον Βόιτ.

 

Update 11/11/16: Νέο και προφανώς τελευταίο προωθητικό clip για το spinoff του Harry Potter που θα δούμε στις 17 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα featurette στο οποίοι οι δημιουργοί της ταινίας μας εξηγούν πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί όχι μόνο σαν εικόνα, αλλά και στην εξέλιξη και την παρουσίαση της ιστορίας, το καλοφτιαγμένο και σωστά δουλεμένο 3D.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos