Στην Ούμα Θέρμαν δεν άρεσε αυτό το φιλί

Δημοσίευση: 22 Μαΐου 2016, 23:56
Συντάκτης:

Το είδαμε στο E! Online και στην Huffington Post από χθες το βράδι, μέχρι σήμερα έχει γίνει viral και αποφασίσαμε να γράψουμε ένα μικρό κειμενάκι. Το σηκώνει και η ώρα...

Η Ούμα Θέρμαν ήταν η φετινή παρουσιάστρια του μεγάλου φιλανθρωπικού γκαλά amfAR Hotel στο du Cap-Eden-Roc στις Κάννες. Το ετήσιο event που κάθε χρόνο συγκεντρώνει διάσημους σταρ του Χόλιγουντ και την επιχειρηματική αφρόκρεμα του κόσμου, έχει σκοπό τη συγκέντρωση δωρεών για το αμερικανικό ερευνητικό ινστιτούτο κατά του AIDS.   Ένας από τους φετινούς πρωταγωνιστές του γκαλά, ήταν και ο εκκεντρικός, Ιταλός μεγιστάνας Λάπο Ελκάν, εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι (της FIAT ντε), o oποίος κέρδισε τις προσκλήσεις για το Victoria's Secret Fashion Show πληρώνοντας 196.000 δολάρια. Επιπλέον έδωσε για δημοπράτηση και μια συλλεκτική Ferrari 458 Camouflage από τη συλλογή του. 

Όμως τελικά διεκδίκησε –και πήρε πανηγυρικά- ένα έπαθλο που δεν ήταν προγραμματισμένο. Ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο με την 46χρονη σταρ (και διαχρονικό πόθο πολλών αρσενικών...)!

Μετά την παραλαβή του δώρου του, η Uma Thurman πλησίασε στο τραπέζι του για να τον συγχαρεί και τότε οι κάμερες κατέγραψαν ένα παθιασμένο φιλί. Αρχικά κανείς δεν κατάλαβε πως το φιλί αυτό δεν ήταν συναινετικό και όλοι έκαναν λόγο για ένα νέο φλερτ. Οι φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα πως η ηθοποιός πλησιάζει τον επιχειρηματία για να τον φιλήσει, αλλά προφανώς στο μάγουλο και όχι με την γλώσσα. Ωστόσο δεν έδειξε και να αντιδρά, ενώ κάποιοι σχολιάζουν πως φάνηκε να το ευχαριστιέται.  

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα, η Θέρμαν έφυγε έξαλλη μετά από το περιστατικό, ενώ η εκπρόσωπος της ηθοποιού αναφέρει πως ήταν «πολύ δυσαρεστημένη» με την κίνηση του Ιταλού και πως ήταν κάτι που δεν είχε τη συγκατάθεσή της, ενώ αισθάνθηκε θύμα παραβίασης από τον επιχειρηματία, ο οποίος πάντως μέχρι τώρα έχει αρνηθεί να σχολιάσει και να ζητήσει συγνώμη.

 

Πρώτη δημοσίευση: 22 Μαΐου 2016, 23:56
Ενημέρωση: 22 Μαΐου 2016, 23:56
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos