ΣΕΙΡΕΣ

Spinoff για το "The Big Bang Theory" - Τρέιλερ

Δημοσίευση: 8 Νοε. 2016, 16:12
Συντάκτης:

Σύμφωνα με το Variety, το "The Big Bang Theory" θα αποκτήσει το δικό του spinoff. Ενα prequel που θα επικεντρώνεται στην ζωή ενός νεαρού Sheldon Cooper, καθώς μεγάλωνε ως παιδί ιδιοφυΐα στο Τέξας.
Ο Jim Parsons, που υποδύεται τον Sheldon, συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός, χωρίς όμως να έχει δοθεί κανένα άλλο στοιχείο για την επικείμενη σειρά ούτε ο χρόνος που θα προβληθεί.

Το "Big Bang Theory" παραμένει μια πολύ πετυχημένη σειρά, ενώ όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει και για 11η σεζόν ενώ οι τρεις πρωταγωνιστές (Parsons, Johnny Galecki και Kaley Cuoco) αμοίβονται με 1 εκατομμύριο ανά επεισόδιο!

Update 22/1/17: Δόθηκε η έγκριση για να ξεκινήσει η παραγωγή του εγχειρήματος, τα επεισόδια δεν θα γυριστούν μπροστά σε Live κοινό όπως το Bing Bang Theory, ενώ θα γνωρίσουμε τον μεγαλύτερο αδερφό του Sheldon, George Jr, τον πατέρα του George και θα ξαναδούμε την δίδυμη αδερφή του, Missy και φυσικά την μητέρα του Μary, άγνωστο αν θα την υποδυθεί και εδώ η Λόρι Μέτκαλφ.

Update 24/5/17: Το τρέιλερ που έδωσε στην δημοσιότητα το CBS συγκέντρωσε 22 εκατομμύρια θεάσεις σε Facebook, YouTube και Twitter, μέσα σε λίγα 24ωρα! Την 9χρονη ιδιοφυϊα, τον μικρό Sheldon, υποδύεται ο Ίαν Άρμιταζ (Βig Little Lies), ενώ στο καστ συναντάμε επίσης τους Λανς Μπάρμπερ (It's always sunny in Philadeplhia), Ζόι Πέρι (Scandal), Μελίσα Τανγκ (Beginners). Πρεμιέρα αρχικά την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα μετατεθεί Πέμπτη για να προβάλλεται αμέσως μετά το ορίτζιναλ Big Bang Theory.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos