Special Πρωτοχρονιάτικο "Sherlock"! - Nέο τρέιλερ

Δημοσίευση: 9 Ιουλίου 2015, 10:23
Συντάκτης:

Μπορεί το αγαπημένο μας "Sherlock" να ανανέωσε για 4η και 5η σεζόν (όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και 1,5 χρόνο), αλλά καθώς τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2016 και μέχρι να δούμε τη νέα τριάδα επεισοδίων δεν αποκλείεται να έχει φτάσει και 2017 (οι ανειλλημένες υποχρεώσεις του σούπερ σταρ Μπένεντικτ Κάμπερμπατς βλέπετε...), οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν για ένα, μόνο επεισόδιο μέσα στα Χριστούγεννα.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και ο Μάρτιν Φρίμαν θα επιχειρήσουν ένα ταξίδι στον χρόνο και μάλιστα αρκετά πίσω παρελθοντικά, στο Βικτωριανό Λονδίνο, χώρος στον οποίο θα εξελιχθεί η δράση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για πιλότο της 4ης σεζόν. Κάθε άλλο, καθώς όπως δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Στίβεν Μόφατ, "Πρόκειται για ένα αυτόνομο επεισόδιο που δεν θα έχει καμία σχέση με το πριν και το μετά. Δείτε το σαν ένα δωράκι...".

Η πρώτη φωτό από το BBC, είναι online, πάντως. Kαι μαζί και το πρώτο teaser trailer! Η γνώμη σας;

 

Update 8/10/15: Δωράκι στο... δωράκι λοιπόν, με το πρώτο επίσημο τρέιλερ από το έκτακτο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο για το τηλεοπτικό "Sherlock", το οποίο δεν ανήκει, ούτε καν αποτελεί προπομπό για τον 4ο κύκλο της σειράς, απλά είναι ένα δώρο προς τους φανς. Και φυσικά όπως αναφέρει ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, "Nothing made me, I made me"... Enjoy.

Update 25/10/15: Ανακοινώθηκε επίσημα η ημέρα προβολής του εορταστικού επεισοδίου. Θα είναι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2016! 

Update 13/12/15: Nέο teaser που ανέβηκε στο BBC, μικρότερο σε διάρκεια, αλλά ίσως το πιο τρομακτικό από όλα τα τρέιλερ όλων των κύκλων... To φάντασμα της νύφης που εκδικείται θα έχουν να αντιμετωπίσουν ο Σέρλοκ και ο Ουότσον, σε μια μικροαλλαγή ύφους από μυστηρίου σε πιο σκοτεινό θρίλερ. Που φυσικά δεν μας χάλασε.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 9 Ιουλίου 2015, 10:23
Ενημέρωση: 13 Δεκ. 2015, 14:26
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos