O "Sherlock" συνεχίζει για 4η και 5η σεζόν!

Δημοσίευση: 9 Ιαν. 2014, 20:46

Εδώ, εκατοντάδες χιλιάδες φαν περιμένουν με κομμένη την ανάσα το τρίτο και τελευταίο επεισόδιου του 3ου κύκλου την Κυριακή, υπήρχε λοιπόν ποτέ περίπτωση να μην ανανεωθεί ο τηλεοπτικός "Sherlock"; Ήδη λοιπόν, οι παραγωγοί της σειράς με τις περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς έχουν δρομολογήσει 4η και 5η σεζόν!

Και δεν είναι καθόλου τυχαία η εμφάνιση του "κακού" Charles Augustus Magnussen (τον υποδύεται ο βετεράνος Λανς Χένρικσεν), ενός χαρακτήρα βγαλμένου μέσα από τα τελευταία χρονικά διηγήματα του δημιουργού Άρθουρ Κόναν Ντόιλ και τον οποίο ο Σέρλοκ λατρεύει να μισεί. Όπως παραδέχθηκαν ο σεναριογράφος Στίβεν Μόφατ και η παραγωγός Σου Βέρτιου, έχουν προχωρήσει αρκετά και τα 6 επόμενα επεισόδια.

Βέβαια μένει να καταφέρουν και οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μόργκαν Φρίμαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και άλλες δύο σεζόν. Ειδικά ο σούπερ σταρ πλέον, Κάμπερμπατς, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στο "The lost city of Z" του Τζέιμς Γκρέι, αλλά και στο "Everest" του Νταγκ Λάιμαν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos