Σκάρλετ και Τακέσι Κιτάνο σε μεταφορά manga

Δημοσίευση: 16 Μαρτίου 2016, 20:02
Συντάκτης:

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Τακέσι Κιτάνο θα συμπρωταγωνιστήσουν  στο «Ghost in the Shell» που ετοιμάζει η Paramount, την κνηματογραφική μεταφορά ενός από τα διασημότερα manga comics στην ιστορία.

Η Σκάρλετ θα υποδυθεί την Μοτόκο Κουζανάγκι, μιας cyborg των ειδικών δυνάμεων, που ηγείται της αντιτρομοκρατικής οργάνωσης Section 9, της οποίας τον ιδρυτή Νταϊσούκε Αραμάκι, θα παίξει ο Κιτάνο στην πρώτη του χολλυγουντιανή εμφάνιση μετά το «Johnny Mnemonic»/1995.

Η ενσωμάτωση του Κιτάνο στο καστ (μαζί τους επίσης προς το παρόν ο Μάικλ Πιτ και ο Μάικλ Ουίνκοτ) κρίθηκε απαραίτητη μετά τις εντονότατες διαμαρτυρίες των φανατικών για τον αρχικό σχεδιασμό του κάστινγ που δεν περιλελάμβανε κανέναν Ασι’ατη ηθοποιό.

Το φιλμ θα σκηνοθετήσει ο Ρούπερτ Σάντερς του «Snow White and the Huntsman», ενώ αναμένεται μέσα στο 2017.

Update 14/4/16: Πρώτη ημέρα γυρισμάτων σήμερα στη Νέα Ζηλανδία, πρώτη επίσημη φωτό της Σκάρλετ σαν manga cyborg! Nα προσθέσουμε ότι τον κακό της υπόθεσης θα ερμηνεύσει ο Σαμ Ράιλι (Control, Byzantium, Maleficent), ενώ στο καστ συναντάμε επίσης τον συμπρωταγωνιστή της Σάρλετ στο "Lucy", Πίλου Άσμπαεκ και την Ζουλιέτ Μπινός. H Paramount ανακοίνωσε την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους για τις 31 Μαρτίου 2017.

Update 22/9/16: Τα πρώτα teaser δίνουν το στίγμα: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos