Sci fi από τον σκηνοθέτη του "Dead Snow" με Νούμι Ραπάς και Γκλεν Κλόουζ

Δημοσίευση: 16 Ιουνίου 2015, 21:02

Ο 35χρονος Νορβηγός σκηνοθέτης, Τόμι Βίρκολα, είναι ο δημιουργός των δύο απολαυστικών Dead Snow και του «χολιγουντιανού» "Hansel and Gretel: Witch hunters" με τον Τζέρεμι Ρένερ και την Τζέμα Άρτερτον, από το οποίο περιμέναμε σαφώς περισσότερα, αλλά κατάφερε να πετύχει εισπράξεις 225 εκατ. δολαρίων στο box office.
Πλέον, έχει την ευκαιρία να… επανορθώσει με μια sci fi ταινία! Το "What Happened to Monday?" ξεκινά άμεσα γυρίσματα στην Ρουμανία με πρωταγωνίστριες την Νούμι Ραπάς και την Γκλεν Κλόουζ.
Αρχικά, το σενάριο, με μια φοβερή ιδέα που διαβάσετε παρακάτω, είχε προταθεί στον Νορβηγό Μόρτεν Τίλντουμ, της φήμης της περσινής επιτυχίας "The Imitation Game", αλλά τελικά κατέληξε στον Βίρκολα.
Υπόθεση: σε ένα κοντινό μέλλον, ο Κινεζικός νόμος για ένα μόνο παιδί, έχει εφαρμοστεί παντού, λόγω  της πείνας και του υπερπληθυσμού. Η Ραπάς θα υποδυθεί επτά ίδιες αδελφές (!) οι οποίες προσπαθούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Η κάθε μία έχει το όνομα μέρας της εβδομάδας, και ενώ ζουν κρυμένες στο διαμέρισμα έχοντας μόλις μία έξοδο σύμφωνα με το όνομά τους (!), όλα αλλάζουν όταν τη Δευτέρα, η… Monday δεν επιστρέφει!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos