"Roadies": H νέα σειρά των Τζέι Τζέι Έιμπρααμς και Κάμερον Κρόου

Δημοσίευση: 15 Οκτ. 2015, 20:40
Συντάκτης:

Ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης συνέχειας του "Star Wars", Τζέι Τζέι Έιμπρααμς, επιστρέφει στην τηλεόραση, συνεργαζόμενος με τον Κάμερον Κρόου, που μετά από ένα σερί μέτριων ταινιών, αναζητά την... αναγέννηση.

Το θέμα που θα καταπιαστούν, μοιάζει ιδανικό. Η κωμική σειρά ονομάζεται "Roadies" και θα ασχολείται με τους roadies μιας μεγάλης rock μπάντας και τη ζωή τους στη διάρκεια μιας περιοδείας. Ο Λουκ Γουίλσον θα πρωταγωνιστεί ως road manager της μπάντας και η Κάρλα Γκουτζίνο, ως επικεφαλής της παραγωγής. Μαζί τους και η Ιμοτζεν Πουτς ("28 Weeks Later", "Αll is by my Side"). O Kρόου βέβαια επιστρέφει στο rock n' roll με παρόμοιο θέμα της καλύτερης ταινίας του, "Almost Famous".

Ο Αμερικανός θα γράψει τα περισσότερα από τα 10 συνολικά επεισόδια της πρώτης περιόδου (πρεμιέρα το 2016, άγνωστο ακόμα πότε), θα σκηνοθετήσει μερικά, ενώ ο Κέλι Κέρτις, μάνατζερ για πολλά χρόνια των Pearl Jam, θα είναι συμπαραγωγός μαζί με τον Έιμπρααμς και μουσικός σύμβουλος.

Update 20/10/15: Έτοιμο και το πρώτο τιζεράκι για να μας βάζει στο κλίμα σιγά σιγά... 

Update 12/4/16: Νά'το και το πόστερ...Πρεμιέρα Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο κανάλι Showtime και στο καστ προστέθηκαν επίσης οι Ράφε Σπολ (The big short, Prometheus), Κίσα Κάστλ Χιούζ (η Obara Sand από το The Game Of Thrones).

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos