Ρέιτσελ Βάις, Κόλιν Φάρελ & Τζον Σι Ράιλι στο "The Lobster" του Γιώργου Λάνθιμου!

Δημοσίευση: 4 Φεβ. 2014, 00:06

Iδιαίτερα εντυπωσιακό καστ εξασφάλισε στο νέο του φιλμ (το πρώτο που γυρίζει εκτός Ελλάδας), ο Γιώργος Λάνθιμος!

Όπως ανακοινώθηκε, ο Κόλιν Φάρελ, η Ρέιτσελ Βάις και η Λέα Σεϊντού (από την "Ζωή της Αντέλ") θα πρωταγωνιστήσουν στο αγγλόφωνο "Lobster", παρέα με τον Μπεν Γουίσο (Perfume: The Story of a Murderer, Skyfall), τον Τζέισον Κλαρκ (Zero Dark Thirty, The great Gatsby), την Ολίβια Κόλμαν (The iron lady, Tyrannosaur), την Αγγελική Παπούλια και την Αριάν Λαμπέντ!

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, το στόρι θέλει σε ένα δυστοπικό μέλλον, μοναχικούς άνδρες και γυναίκες να συναντιούνται σε ένα μυστηριώδες ξενοδοχείο, όπου καλούνται να βρουν σύντροφο μέσα σε 45 ημέρες. Αυτοί που αποτυγχάνουν, μεταμορφώνονται σε ζώα και αφήνονται ελεύθεροι στο δάσος. Όμως ένας άνδρας θα το σκάσει και θα βρει τον έρωτα, ενάντια στους κανόνες της Πόλης.

Το σενάριο υπογράφει ο Λάνθιμος μαζί με το μόνιμο συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, αποτελεί «μια ιστορία αγάπης, χωρίς να είναι μια συμβατική ερωτική ιστορία. Παρατηρεί τους τρόπους και τους λόγους που κάποιοι άνθρωποι έρχονται κοντά και γίνονται ζευγάρια, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. »Είναι μια ιστορία για τα τρομακτικά αποτελέσματα της μοναξιάς, του φόβου να πεθάνεις μόνος, του φόβου ότι θα ζήσεις μόνος και πάνω απ' όλα, του φόβου ότι θα ζήσεις με κάποιον άλλον. Το να πιέζουμε τον εαυτό μας να αγαπήσει κάποιον είναι ένα είδος βασανιστηρίου. Το να ψάχνουμε να βρούμε κάποιον να αγαπήσουμε είναι ένα διαφορετικό είδος βασανιστηρίου. Το «The Lobster» προσπαθεί να ανακαλύψει συνώνυμα για την αγάπη σε λέξεις όπως φόβος, κανόνες, διορίες, ταίριασμα, συγχρονικότητα, αφέλεια, ευημερία, ψέματα».

Update 1/4/14: Με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει στην Ιρλανδία στις 24 Μαρτίου, στο καστ του διεθνούς «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου προστίθεται και ο εξαιρετικός Τζον Σ. Ράιλι (Magnolia, We need to talk about Kevin, Carnage, Step brothers). 

Επίσης, ανακοινώθηκαν και οι Ασλεϊ Τζένσεν (από το τηλεοπτικό «Ugly Betty»), ο Μάικλ Σμάιλι (Kill List, A field in England, Luther) και η Τζέσικα Μπάρντεν (Tamara Drewe).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos