"The Jesus Rolls"! Έρχεται.

Δημοσίευση: 28 Οκτ. 2016, 20:29
Συντάκτης:

Δύο μήνες πριν είχαμε γράψει για την απρόσμενη απόπειρα του Τζον Τορτούρο να επιστρέψει στον θρυλικό χαρακτήρα του Jesus Quintana από το κλασικό "The Big Lebowski". Πολλοί δεν το πίστεψαν, αλλά πλέον έχουμε την πρώτη φωτογραφία, τον τίτλο και την επίσημη σύνοψη της ταινίας.
Ονομάζεται "Going Places" και είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Τορτούρο. Εμπνευσμένο από το γαλλικό "Les Valseuses" (αργκό έκφραση για τα γεννητικά όργανα) διηγείται την ιστορία του Quintana ως κλέφτη που συναγωνίζεται έναν άλλο (τον υποδύεται ο Μπόμπι Καναβάλε) ώστε να δώσουν σε μια γυναίκα (την Οντρεϊ Τοτού) τον πρώτο της οργασμό!

<a href="/news/onoma-toy-rodoy-sti-mikri-othoni/60172">«Το όνομα του ρόδου» στη μικρή οθόνη</a>ΣΧΕΤΙΚΑ«Το όνομα του ρόδου» στη μικρή οθόνη

Η πλοκή θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκη όταν στο δρόμο τους θα συναντήσουν μια εχθρικη κομμώτρια με αγάπη στα όπλα, παιγμένη από την Σούζαν Σάραντον.
Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και μείνετε εδώ για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Update 7/7/19: Έχουμε νέα! Το άτυπο spin-off του "Big Lebowski", θα αποκαλείται "The Jesus Rolls", θα εστιάζει προφανώς στον χαρακτήρα του Jesus Quintana και αναμένεται στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2020. Στο καστ προστέθηκε ο Κρίστοφερ Ουόκεν, ο Τζον Χαμ και οι... Gypsy Kings!

"Πρόκειται για μια βαθιά ανθρώπινη κωμωδία, με την οποία θέλω να δείξω πόσο χαζοί είναι ορισμένες φορές οι άνδρες...", ήταν το πρώτο σχόλιο του Τορτούρο.

Update 26/9/19: Πρώτο τρέιλερ και μάλιστα... υποτιτλισμένο στα ιταλικά (??), αλλά μια πρώτη ιδέα την παίρνουμε ξεκάθαρα!

Update 29/1/20: Πρώτο teaser. NAI. Στις αίθουσες 6 Μαρτίου.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos