Πρώτη επίσημη εικόνα από το «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Δημοσίευση: 18 Δεκ. 2018, 13:08
Συντάκτης:

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το Monday, τη νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου (Suntan), με πρωταγωνιστές τους Sebastian Stan (I, Tonya, Captain America: Civil War, Avengers) και Denise Gough (Colette). Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο και τον Βρετανό Rob Hayes. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα πριν από λίγες εβδομάδες. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό.

<a href="/nea/monday-toy-argyri-papadimitropoyloy-sto-festival-tribeca/62281">Το "Monday" του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου στο Φεστιβάλ Tribeca </a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο "Monday" του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου στο Φεστιβάλ Tribeca

To Monday αφηγείται την ιστορία του Mickey (Stan) και της Chloe (Gough), δύο Αμερικανών που γνωρίζονται στην καυτή καλοκαιρινή Αθήνα μια ξέφρενη νύχτα. Καθώς η παραμονή της Chloe πλησιάζει στο τέλος της, αποφασίζει να αφήσει την καριέρα της στην Αμερική και να μείνει στην Ελλάδα, για να ανακαλύψει αν το πάθος ενός Σαββατοκύριακου μπορεί να αντέξει την πραγματικότητα της αναπόφευκτης Δευτέρας.

«Η ιστορία του Mickey και της Chloe είναι μια ειλικρινής, αλλά ευχάριστη ματιά, στην ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων που θέλουν πολύ ο ένας τον άλλο, αλλά βρίσκουν εμπόδια στα προσωπικά τους βιώματα. Ο Sebastian και η Denise ήταν οι τέλειοι ηθοποιοί για τους ρόλους, βίωσαν την Αθήνα σαν ντόπιοι και υποδύθηκαν τους χαρακτήρες με πάθος, χωρίς ίχνος φόβου», περιγράφει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης.  «To Monday είναι ένα ερωτικό γράμμα στην πόλη μου κι ένας ύμνος στους παράφορους έρωτες».

Περισσότερα για το φιλμ εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos