«Πούτιν και Λένιν έχουν ενδιαφέρον»

Δημοσίευση: 18 Ιαν. 2016, 17:29

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πάντα έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον να υποδύεται χαρακτήρες βασισμένους σε αληθινούς ανθρώπους. Από την εποχή του "Basketball diaries" και του "Catch me if you can", έως τα "Aviator", "J. Edgar" και "The Wolf of Wall Street".
Ο 41χρονος ηθοποιός, μεγάλο φαβορί για το φετινό Οσκαρ ερμηνείας, δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα «Welt» ότι θα ήθελε να υποδυθεί τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε ότι: «Ο Πούτιν θα ήταν μια πολύ, πολύ,  πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Θα ήθελα να τον υποδυθώ». Οι δυο τους είχαν συναντηθεί το 2010 στο Διεθνές Συνέδριο για τη διάσωση του τίγρη στην Αγία Πετρούπολη.
Η γιαγιά του ΝτιΚάπριο καταγόταν από τη Ρωσία ενώ ο ίδιος παλιότερα είχε πει πως αισθάνεται «μισός Ρώσος».
Ο ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη είπε πως προσωπικότητες όπως ο Βλάντιμιρ Λένιν και ο Γκρίγκορι Ρασπούτιν, έχουν κεντρίσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του. «Θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες ταινίες για τη ρωσική ιστορία, γιατί υπάρχουν ιστορίες ανάλογες του Σαίξπηρ. Αυτό είναι πολύ γοητευτικό για έναν ηθοποιό. Ο Λένιν θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos