Ποιος είναι ο 11χρονος Έλληνας συμπρωταγωνιστής του Ράσελ Κρόου;

Δημοσίευση: 3 Ιουνίου 2014, 20:27

Δεν το λες και … λίγο να είσαι έντεκα χρονών και να δουλεύεις με τον ‘μονομάχο’ ή αν θες ‘Νώε’ Ράσελ Κρόου στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του τελευταίου!

Ο λόγος για τον 11χρονο Ντίλαν Γεωργιάδη, γιο μεταναστών που ζει στη Μελβούρνη και συμμετέχει στην ταινία ‘The Water Diviner’, υποδυόμενος ένα παιδί από την Τουρκία.

O Ντίλαν που πηγαίνει στην πέμπτη τάξη του Δημοτικού, αφού άφησε για λίγο τα θρανία και ταξίδεψε μέχρι το Σύδνεϋ και την Κωνσταντινούπολη, αναγκάστηκε μάλιστα να μάθει και λίγα Τούρκικα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Πλέον επέστρεψε στις σχολικές του υποχρεώσεις και  μίλησε για τη συνεργασία του με τον Κρόου λέγοντας μάλιστα ότι ο τελευταίος τον βοήθησε πάρα πολύ και προσπαθούσε να τον διασκεδάσει. ‘Έκανε τα πάντα με χιούμορ’, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πιτσιρικάς για τον γνωστό ηθοποιό που έχει αναλάβει επίσης χρέη σκηνοθέτη για το ‘The Water Diviner’.

Σε ό,τι αφορά στην ταινία, η οποία πραγματεύεται το ταξίδι ενός Αυστραλού στην Τουρκία αμέσως μετά τη μάχη της Καλλίπολης με στόχο να βρει τους τρεις αγνοούμενους γιούς του, το σενάριο συνυπογράφουν ο ομογενής Ανδρέας Αναστάσιος  με τον συνονόματο Άντριου Νάιτ, ενώ στους βασικούς ρόλους θα δούμε εκτός από τον Κρόου, την Όλγα Κυριλένκο και τον Τζάι Κόρτνει (Divergent, A good day to die hard)  και αναμένεται στις αίθουσες μέχρι το τέλος του 2014.

Eιρήνη Κατσαρά

Πρώτη δημοσίευση: 3 Ιουνίου 2014, 20:27
Ενημέρωση: 3 Ιουνίου 2014, 20:27

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos