ΣΕΙΡΕΣ

Ποιες είναι οι τρεις σειρές που κόπηκαν;

Δημοσίευση: 28 Οκτ. 2015, 21:13
Συντάκτης:

Τρεις αρκετά καλές και γενικά αγαπημένες σειρές με αρκετούς θεατές, αποφασίστηκε από τα τηλεοπτικά κανάλια που τις εξέπεμπαν, να μην ανανεωθούν. 

Καταρχήν για το The brink με τους Τιμ Ρόμπινς, Τζακ Μπλακ, Κάρλα Γκουτζίνο (την γνώμη του MOVE IT μπορείτε να διαβάσετε εδώ) ήταν αρκετά περίεργη και κάπως πρωτόγνωρη αυτή η εξέλιξη, δεδομένου ότι πριν μερικές εβδομάδες το ΗΒΟ είχε ανανεώσει το πρότζεκτ για δεύτερη σεζόν. Ίσως δεν το βοήθησε το γεγονός πως το κανάλι έχει πολυφορτωμένο ρόστερ σε κωμωδίες για αυτή την σεζόν («Ballers, Doll & Em, Girls, Silicon Valley, Togetherness, Veep, Vice Principals, Divorce, High Maintenance, Animals»).

Για το «Da Vinci’s Demons» επίσης ήταν αναπάντεχη αυτή η εξέλιξη, δεδομένου ότι η πλοκή της σειράς είχε πυκνώσει αρκετά, ενώ υπήρχαν χαρακτήρες των οποίων η τύχη ήταν εντελώς απρόβλεπτη, ενώ οι ίδιοι οι ηθοποιοί σε συνεντεύξεις τους παραδεχόντουσαν ότι η τρίτη σεζόν θα είναι πιο σκοτεινή και αιματηρή από τις άλλες δύο.

Για το «Ηemlock Grove» με την Φάμκε Γιάνσεν και τον Ντάγκρεϊ Σκοτ επίσης θα προβληθεί η τρίτη σεζόν και τέλος. Καθώς –φανταστείτε- μια πολύ πιο gore και λιγότερο ελαφρόμυαλη εκδοχή του «Vampire Diaries», είναι μάλλον αναμενόμενο ότι πολλοί χαρακτήρες θα βρουν τραγικό θάνατο στα 10 επεισόδια που θα προβάλει το Netflix, ενώ ο Eli Roth, παραγωγός της σειράς, είπε ότι ακόμα κι ο ίδιος σοκαρίστηκε με την τροπή που θα πάρει η ιστορία...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos