Παντρεύτηκε ο Κλούνης!

Δημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2014, 16:46

Ο κάποτε αμετανόητος εργένης Τζορτζ Κλούνεϊ, ορκιζόταν στην ζωή του εργένη, με εξόδους με κολλητούς, ποτό, χαβαλέ και one night stands.

Aπό χθες τα ξέχασε όλα αυτά (ή τουλάχιστον τα τοποθέτησε σε μια μεγάλη παρένθεση) και παρουσία 100 περίπου καλεσμένων στη Βενετία, ορκίστηκε αιώνια αγάπη και δέσμευση στην σύζυγό του, πλέον, Αμάλ Αλαμούντιν.

Η γαμήλια τελετή του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Aman, όπου ακολούθησε δεξίωση.

Τελετάρχης, ο προσωπικός του φίλος και πρώην δήμαρχος της Ρώμης, Γουόλτερ Βελτρόνι, όμως αναμένεται να ακολουθήσει και τυπικός πολιτικός γάμος στο δημαρχείο της Βενετίας τη Δευτέρα.

Στα κανάλια της Βενετίας, πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ έφτασαν για να παραστούν στον γάμο του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ο Ματ Ντέιμον, ο Μπιλ Μάρεϊ, ο Μπόνο των U2, η Σίντι Κρόφορντ και ο σύζυγός της (και κουμπάρος στο μυστήριο), Ράντι Γκέρμπερ.

Εκτός από τους αστέρες, τα κανάλια της Βενετίας γέμισαν με παπαράτσι και ένα σκάφος της αστυνομίας που προσπαθούσε να τους εμποδίσει να τραβούν φωτογραφίες, απέτυχε.

Είναι ο πρώτος γάμος για την Αλαμούντιν και ο δεύτερος για τον Κλούνεϊ (είχε παντρευτεί το 1987 σε ηλικία 26 ετών την ηθοποιό του «Mad Men» Ταλία Μπάλσαμ, ο γάμος κράτησε 4 χρόνια.

 

Πρώτη δημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2014, 16:46
Ενημέρωση: 28 Σεπτεμβρίου 2014, 16:46

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos