ΣΕΙΡΕΣ

Outlander s4 τρέιλερ: Συνεχίζει να κλέβει καρδιές

Δημοσίευση: 1 Aug 2018, 17:14
Συντάκτης:

Η σειρά που μας έκλεψε τις καρδιές το 2014, το “Outlander,” επιστρέφει με μία τέταρτη δυνατή σεζόν: New World. Στον προηγούμενο κύκλο είχαμε αφήσει την Claire (Catriona Balfe) και τον Jamie (Sam Heughan) να ναυαγούν στις ακτές τις Georgia, δηλαδή να βρίσκονται στην Αμερική. Η Claire με τον Jamie, είναι πράγματι star-crossed lovers, καθώς έχουν επιζήσει ανταρσίες, πολέμους, αρρώστιες, αλλά ακόμα και κάποιες δεκαετίες σε διαφορετικούς αιώνες. Άραγε αυτός ο νέος κόσμος της Αμερικής τι κινδύνουν κρύβει; Θα είναι ομαλή η ζωή στην North Carolina όπου κατευθύνονται για να συναντήσουν την θεία του Jamie στο Riverrun;

Να υπενθυμίσουμε πως στην πρώτη σεζόν η Claire βρίσκει τον εαυτό της να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και έτσι αντί να βρίσκεται στη ζωή της μετά τη λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, βρίσκεται πίσω στη Σκωτία του 18ου αιώνα. Ύστερα παρακολουθήσαμε τη Claire και τον Jamie να έχουν αποχωριστεί, και να προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους: ο ένας πίσω στον χρόνο, ενώ η Claire μπροστά. Επιτέλους στη 3η σεζόν τους είδαμε να σμίγουν ξανά, κάνοντας πολλές προσωπικές θυσίες, οι οποίες τελικά τί σημασία έχουν αν πρόκειται για το άλλο σου μισό; Για την 4η σεζόν που έρχεται τον Νοέμβριο του 2018, ξέρουμε τα εξής: Το ζευγάρι θα βρεθεί, όπως προείπαμε, στην North Carolina της Αμερικής, όπου θα μείνουν στη θεία του Jamie στο Riverrun. Εκεί όμως υπάρχουν πολλές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, όπως η ίδια άγρια γή αλλά και οι κάτοικοί της. Παρ’όλα αυτά οι δύο τους ανακαλύπτουν (πάλι) την ύπαρξη ενός άλλου time-traveler, ή έστω βρίσκουν τα κόκκαλά του! Η επίσημη σύνοψη διαβάζει ως εξής:

Η 4η σεζόν Outlander θα αποτελείται από 13 επεισόδια τα οποία θα βασίζονται στο βιβλίο της Diana Gabaldon “Drums of Autumn.” Οι περιπέτειες του Jamie και της Claire συνεχίζονται στην Αμερική, με την νέα σεζόν να έρχεται στο κοινό τον Νοέμβριο του 2018. Επίσης, η σειρά έχει ανενεωθεί για ακόμα δύο σεζόν (δηλαδή εώς και την έκτη) και βασίζεται στα οκτώ best-seller βιβλία της Gabaldon, τα οποία ανέρχονται σε 30 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα έχουν βρεθεί όλα τους στο best-seller τμήμα των New York Times».

Ακολουθεί το τρέιλερ για την 4η σεζόν:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos