Oσκαρικός Lincoln...

Δημοσίευση: 28 Ιουνίου 2011, 03:54

Aυτό θα πει αστεράτο καστ, υπερπαραγωγή, εμπιστοσύνη στον κατασκευαστή και οσκαρικές προδιαγραφές, όλα μαζί σε ένα, πακέτο.

Μιλάμε για το "Lincoln" του Στίβεν Σπίλμπέργκ που φυσικά πρόκειται για βιογραφία του διάσημου 16ου Αμερικανού προέδρου των ΗΠΑ, τον οποίο και θα υποδυθεί ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ενώ την σύζυγό του η Σάλι Φιλντς. Σημειώστε ονόματα στους υπόλοιπους ρόλους: τον μεγαλύτερο γιο του Λίνκολν θα υποδυθεί ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, ενώ επίσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους Τόμι Λι Τζόoυνς, Χαλ Χόμπρουκ, Τζέιμς Σπέιντερ (που τον ξέθαψαν αυτόν;), Τζον Χόουκς, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, ενώ τελευταίο απόκτημα αποτελεί ο Ντέιβιντ Στράθερν, ο οποίος θα ερμηνεύσει τον Υπουργό Εσωτερικών του Λίνκολν, Ουίλλιαμ Σούαρντ, που ήταν κάθετα αντίθετος με την δουλεία, πεποίθηση που σύμφωνα με τους ιστορικούς του κόστισε ακόμα και την πιθανότητα να διαδεχθεί στον προεδρικό θώκο τον ίδιο τον Λίνκολν...

Το φιλμ βασίζεται στο βιβλίο "Team of rivals" του Ντόρις Γκούντγουιν, ενώ η ταινία ξεκινάει γυρίσματα το φθινόπωρο στη Βιρτζίνια.

Έχει κάνει ήδη κρατήσεις σε πολλές από τις λίστες των Όσκαρ, if you know what i mean...

A.K.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos