Όσκαρ 2012: Artist Photo story

Δημοσίευση: 27 Φεβ. 2012, 14:29

Eντελώς αναμενόμενα και χαρακτηριστικά βαρετά ήταν τα φετινά Όσκαρ, με το Artist να αποσπά 5 –όσα και το Hugo- αλλά τα σημαντικότερα που υπήρχαν, δηλαδή ταινίας, σκηνοθεσίας, α’ ανδρικού ρόλου.

Το MOVE IT δικαιολογημένα εστίασε λοιπόν στην πραγματική αξία των φετινών βραβεύσεων που ήταν η στοιχηματική και πληρώθηκε, τόσο με τη νίκη του Ντιζαρντέν, όσο και με αυτή της Μέριλ Στριπ (την οποία χαρήκαμε και ιδιαίτερα μιας και πλήρωσε 2,10!).

Το Hugo αρκέστηκε στα τεχνικά βραβεία (όπου όντως ήταν εκπληκτικό), η Οκτάβια Σπένσερ (συνέντευξη της οποίας διάβασες στο MOVE IT που κυκλοφορεί) ακόμα κλαίει για το Όσκαρ β’ γυναικείου, ο Κρίστοφερ Πλάμερ σήκωσε στον αέρα ένα βραβείο του οποίου είναι μόλις 2 χρόνια νεώτερος (!), Descendants και Midnight in Paris έφυγαν με τα βραβεία σεναρίων, το A Separation με το ξενόγλωσσο και το Rango με το Όσκαρ animation, ενώ η μοναδική πραγματικά μάγκικη βράβευση της Ακαδημίας ήταν του Girl with the dragon tattoo για το μοντάζ (και ενώ φυσικά άξιζε και αυτό της μουσικής για το οποίο ούτε καν προτάθηκε).

Και φυσικά, γεγονός της βραδιάς, η προώθηση του Dictator από τον Σάσα Μπάρον Κοέν, για την οποία δες το σχετικό βίντεο και κλάψε.

Ας μιλήσουν οι φωτό:

"Λούκι Λουκ, ε; Να!"

"Άντε γεια!"

"Τό'παιξες; 2,10 έδινε. Πληρωθήκαμε!"

 

Όσκαρ μπορεί να μην πήρε ο Κλούνης, αλλά σε γκομενάκι του έριξε χαλαρά του φρανσουά.

Some women are better looking than others

 

 

Η πρωτάρα και ο άνετος

 

Απόστολος Κίτσος

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos