Ωραίος διαγωνισμός στα 45m2!

Δημοσίευση: 15 Ιαν. 2011, 20:59

Δεν θυμόμαστε να έχει ξαναγίνει ανάλογος διαγωνισμός και οφείλουμε να αναγωωρίσουμε το πανέξυπνο μάρκετινγκ της ελληνικής ταινίας "45m2" του Στράτου Τζίτζη με την Έφη Λογγίνου που βγαίνει προσεχώς στις ελληνικές αίθουσες...

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία σε όποιον συμμετέχει να κερδίσει δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο σε ρετιρέ διαμέρισμα 45 τ.μ, τον ελάχιστο χώρο που χρειάζεται κανείς για να νιώσει ελεύθερος, σύμφωνα με το σλόγκαν της ταινίας. Σας προσκαλούν λοιπόν να βαδίσετε στα βήματα της νεαρής πρωταγωνίστριας της ταινίας, της Χριστίνας, μιας πωλήτριας, αντιπροσωπευτικό μέλος της γενιάς των 700 ευρώ, η οποία αποφασίζει να ζήσει μόνη της σε ένα διαμέρισμα 45m2, μακριά από ό,τι της στερεί το δικαίωμα της στην ελευθερία.

Τρία απλά βήματα προς την ανεξαρτησία που περνάνε μέσα από τη νέα ταινία του Στράτου Τζίτζη:

Δείτε την ταινία «45 m2» αρχής γενομένης από την avant premiere για την οποία σας έχει εξασφαλίσει προσκλήσεις το Move It EΔΩ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο κουπόνι του διαγωνισμού και κερδίστε την ευκαιρία να είστε εσείς ο «πρωταγωνιστής» των δικών σας «45 τετραγωνικών», κερδίζοντας δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο στο δικό σας ρετιρέ διαμέρισμα με θέα στο Λυκαβηττό (στην περιοχή Γκύζη-Παναθηναϊκό, οδός Ι.Σούτσου, με βεράντα 42 τ.μ).

Τι λέτε?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos