Ο Βαγγέλης Μουρίκης κριτική επιτροπή στο Φεστιβάλ Ν. Κορέας

Δημοσίευση: 13 Απριλίου 2015, 07:24

Άλλη μια είδηση που φανερώνει διεθνή αναγνώριση προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μουρίκη, πέραν της συμμετοχής του σε ταινίες που έχουν διακριθεί σε διάφορα φεστιβάλ.

Το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Jeonju της Νότιας Κορέας (Jeonju IFF) έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 14 μελών της κριτικής επιτροπής για την κατηγορία του Διεθνούς  Διαγωνιστικού.  Ανάμεσα σε κριτικούς κινηματογράφου, σημαντικούς σκηνοθέτες και διεθνούς φήμης πρωταγωνιστές, θα βρίσκεται κι ο δικός μας Βαγγέλης Μουρίκης.

Ο Βαγγέλης Μουρίκης, που χαρακτηρίζεται από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ ως βετεράνος Έλληνας ηθοποιός, εκπρόσωπος του ελληνικού κινηματογράφου, θα πρωταγωνιστεί σε τρεις πολύ ξεχωριστές ταινίες όπως είναι το “Μικρό Ψάρι”, η “Νορβηγία” και το “Αttenberg”, οι οποίες ανήκουν στην ιδιαίτερη κατηγορία του Φεστιβάλ για το ελληνικό νέο κύμα με τίτλο “Special Focus: Fallen Myth: Innovation in Greek New Wave”.

Το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Jeonju της Νότιας Κορέας (Jeonju IFF) θα διεξαχθεί από τις 30 Απριλίου και για δέκα ημέρες στο ‘Cinema Street’ του Jeonju Sports Stadium και στο CGV Jeonju Hyoja. Η τελετή των βραβεύσεων των ταινιών θα γίνει στις 6 Μαϊου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1 ημέρα
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos