ΣΕΙΡΕΣ

O Τζέισον Μομόα στο δικό του "The revenant" στο Netflix...

Δημοσίευση: 8 Ιαν. 2017, 15:18
Συντάκτης:

Μετά τον Aquaman στο Justice League (και την επερχόμενη σόλο ταινία του, όταν αυτή πάρει το πράσινο φως για γυρίσματα), ο Τζέισον Μομόα επιστρέφει στα μέινστριμ δρώμενα με μία νέα μίνι σειρά (6 επεισόδια) από το Netflix μέσα στο 2017. Η δραματική σειρά με τίτλο “Frontier” έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στον Καναδά από το Discovery Channel, ενώ στην Αμερική θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου στο Netflix και ήδη έχει ανανεώσει και δεύτερη σεζόν...

Ο Μomoa θα υποδυθεί τον Declan Harp έναν ιθαγενή Αμερικάνο (μισός Ιρλανδός), ο οποίος χωρίς να υπολογίζει τους νόμους προσπαθεί να παραβιάσει το μονοπώλιο της εταιρείας του πρώην εργοδότη του για το εμπόριο γούνας, στον Καναδά τον 18ο αιώνα.

Κάτι σαν ένα Καλ Ντρόγκο (βλέπε Game Of Thrones) το 1700, ή αν προτιμάτε την δική του εκδοχή στο "The revenant", σε ένα τρέιλερ εντελώς αιματοβαμένο. 

Την σειρά σκηνοθετεί ο Μπραντ Πέιτον (San Andreas) και συμπρωταγωνιστούν οι Ζόι Μπόιλ (Downtown Abbey), Άλαν Άρμστρονγκ (Penny Dreadful, Braveheart), Σον Ντοίλ (House Of Cards, The expance), Άλαν Χοκ (Repubik of Doyle), Και τα 6 επεισόδια θα ανέβουν στις 20 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos