Ο Τζάρεντ Λέτο αποφάσισε να διασχίσει τις ΗΠΑ με ωτοστόπ...

Δημοσίευση: 6 Απριλίου 2018, 16:12
Συντάκτης:

Πώς θα σου φαινόταν να οδηγούσες, και ξαφνικά να έβλεπες κάποιον να κάνει ωτοστόπ και να αποδυκνυόταν πως αυτός ήταν ο Jared Leto; Κάτι αντίστοιχο θα βιώσουν ορισμένοι πολίτες της Αμερικής, αφου ο Leto αποφάσισε να καλύψει την απόσταση από Νέα Υόρκη εώς Λος Άντζελες κάνοντας ωτοστόπ. Να υπενθυμίσουμε πως ο Leto δεν είναι μόνο ένας καλός ηθοποιός (κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία του στο Dallas Buyers Club), αλλά είναι και μουσικός. Το συγκρότημά του, Thirty Seconds to Mars, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ το 2002, ενώ σήμερα κυκλοφορεί ο 5ος τους δίσκος, με τίτλο “America.” Αυτην την εβδομάδα ο Leto βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να διαφημίσει τον νέο δίσκο τους, και σύντομα θα κατευθυνθεί στο Λος Άντζελες. Αντί όμως να προτιμήσει συμβατικά μέσα μετακίνησης, μέσα που οι περισσότεροι διάσημοι προτιμούν, θέλει να γυρίσει στα back to basics και να αφεθεί στην καλοσύνη των ανθρώπων. Για αυτό και αποφάσισε να φτάσει από την Νέα Υόρκη εως το Λος Άντζελες με ωτοστόπ. Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest, ο Leto δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη περιπέτεια. Ανάμεσα σε άλλα, θα φτάσω με ωτοστόπ εως το Λος Άντζελες. Μπορεί να καβαλήσω έναν γάϊδαρο στο Γκράντ Κάνυον ή να χρησιμοποιήσω ένα αερόστατο». Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε πως ως παιδί συνήθιζε να μετακινείται πολύ συχνά με ωτοστόπ, και αυτό τον βοήθησε να εμπιστεύεται τον εαυτό του και τα ένστικτά του. «Ξέρεις, αν εισπράξεις ένα απειλητικό βλέμα από κάποιον που ούτε τα μάτια του δεν ανοιγοκλείνει, σίγουρα θες να αποφύγεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Αλλά το θετικό είναι πως γνωρίζεις πολλούς ενδιαφέροντες και ευγενικούς ανθρώπους. Αρχίζεις να βλέπεις διαφορετικά πράγματα από αυτά που μας λένε στις ειδήσεις. Βλέπεις ανθρώπους να συνεργάζονται. Αλλά ταυτόχρονα βλέπεις πολλή ομορφιά και έμπνευση».

Το καλοκαίρι του 2016, ο Shia LeBeouf επίσης έκανε ωτοστόπ, αλλά αυτό το εγχείρημά του ήταν μέρος ενός καλλιτεχνικού πρότζεκτ με τίτλο #TakeMeAnywhere. Ο Labeouf μαζί με τους αρτίστες συνεργάτες του, Nastja Sade Ronkko και Luke Turner, χρησιμοποιούσαν το Twitter για να δημοσιεύουν την τοποθεσία τους έτσι ώστε κάποιος θαυμαστής τους να το δεί και να έρθει να τους πάρει για να τους πάει στον επόμενο προορισμό τους.

Αναφορικά με τον Letto και την καριέρα του στον κινηματογράφο, τον είδαμε πρόσφατα να πρωταγωνιστεί στο The Outsider, ένα δράμα που ασχολείτο με την Yakuza. Επίσης, τον είδαμε στο Blade Runner 2049 να υποδύεται τον κακό Niander Wallace και εικάζεται πως θα τον δούμε ξανά σαν Joker στο Suicide Squad.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos