Ο Τομ Χάρντι διαβάζει παιδικά παραμύθια... Για να μπει μια χαρά το 2017!

Δημοσίευση: 3 Ιαν. 2017, 22:45
Συντάκτης:

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και ήδη υποψήφιος για Όσκαρ για το ρόλο του στο The Revenant, ο Tom Hardy αποδεικνύεται εκτός των άλλων και καλός… παραμυθάς.

Στο τελευταίο επεισόδιο για το 2016 της παιδικής εκπομπής CBeebies Bedtime Stories  διάβασε, καθισμένος στον καναπέ μαζί με το σκύλο του Woody, το παραμύθι You Must Bring A Hat των Simon Philip και Kate Hindley.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο διαδόθηκε πολύ γρήγορα και σύσσωμος ο γυναικείος πληθυσμός έσπευσε να παρακολουθήσει τον άντρα των ονείρων τους να διαβάζει παραμύθι για να πέσουν για ύπνο (πόσο τέλειος συνδυασμός!), παρ’όλο που δεν ανήκουν στο ηλικιακό γκρουπ 2-8 ετών στο οποίο απευθύνεται η εκπομπή.

Όσοι από εμάς θέλουμε να απολαύσουμε τον Tom σε κάτι που προορίζεται για λίγο… μεγαλύτερες ηλικίες, πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα του Taboo, της καινούριας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί και την οποία συν-έγραψε με τον πατέρα του, Chips. Εκεί ο Hardy θα παίζει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ και κανίβαλο serial killer, σε άλλον έναν απαιτητικό ρόλο της καριέρας του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι (γυναίκες) φαν του δε θα χάσουν επεισόδιο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos