O Τομ Χανκς καταγγέλλει πλαστογραφία από ελληνικό ίδρυμα

Δημοσίευση: 4 Οκτ. 2018, 16:22
Συντάκτης:

O Τομ Χανκς φρόντισε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα λίγες ώρες αφότου η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Ουίλσον, κατήγγειλε μέσω Twitter ότι το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας ψεύδεται αναφορικά με την παρουσία του άνδρα της σε εκδήλωσή του.

«Κάποιος ισχυρίζεται ότι θα εμφανιστώ σε εκδήλωση στην Αθήνα, κάτι που δεν είναι ούτε υπήρξε ποτέ αλήθεια. Εισιτήρια πωλούνται με την υπόσχεση της παρουσίας μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς σε ανάρτησή του στην ίδια πλατφόρμα και ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας μου στην εκδήλωση και οι διοργανωτές δεν είναι ειλικρινείς σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μαζί μου. Προσέξτε να μην σας εξαπατήσουν. Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν υπάρχει κανένας φορέας που να ονομάζεται Tom Hanks Management και οποιαδήποτε δική μου υπογραφή σε συμβόλαιο δήθεν συμφωνίας είναι προϊόν πλαστογραφίας».

Το ίδιο είχε ισχυριστεί και χθες η Ρίτα Ουίλσον, επισημαίνοντας μάλιστα πως η πρόσκληση είναι αναληθής και ότι πρόκειται περί απάτης. Η σύζυγος του Χανκς δημοσίευσε μάλιστα τη σχετική πρόσκληση όπου αναφέρεται το όνομα του συζύγου της, αναλυτικά οι ομιλητές και ο χώρος της εκδήλωσης. Επίσης, σε ξεχωριστή αναφορά που κάνει η Ρίτα Ουίλσον προς το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα ψέμα, το Ιδρυμα απαντά ότι «πρόκειται για φιλανθρωπική εκδήλωση» και ότι έχει υπογραφεί συμβόλαιο με τον Τομ Χανκς το οποίο η σύζυγος του ηθοποιού καλεί να δοθεί στη δημοσιότητα.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos