Ο Sherlock Holmes στην Αθήνα!

Δημοσίευση: 19 Ιουνίου 2013, 19:18

Ο Mπένεντικτ Κάμπερμπατς στην Αθήνα!

Ο διάσημος Βρετανός πρωταγωνιστής της σειράς Sherlock (για την οποία σας έχουμε γράψει το 2011) που σαρώνει τα τηλεοπτικά βραβεία, βρέθηκε χθες στο Σινέ Φιλοθέη για την avant premiere από τον ΟΤΕ TV, όπου μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει επισκεφθεί την Ελλάδα επανειλημμένα, τόσο στην παιδική του ηλικία όσο και αργότερα. Μάλιστα υπήρξε τακτικός επισκέπτης θερινών σινεμά στα μέρη της Ελλάδας που ταξίδεψε και αυτές οι κινηματογραφικές εμπειρίες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφαση του να γίνει ηθοποιός

Ο “Sherlock” κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 21.00, στο κανάλι OTE Cinema 1 HD, με τον OTE TV να έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για τους συνδρομητές του τους 3 πρώτους κύκλους της σειράς.

Με την υπογραφή των Steven Moffat (Doctor Who, Coupling) και Mark Gatiss (The League of Gentlemen, Doctor Who), από τους κορυφαίους και πιο παραγωγικούς δημιουργούς της αγγλικής τηλεόρασης, ο “Sherlock” μεταφέρει τις δημοφιλείς ιστορίες του Arthur Conan Doyle στο Λονδίνο του σήμερα και την εποχή των social media.

 

Η σειρά έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, με τον πρώτο κύκλο να γίνεται αντικείμενο συζήτησης στη βρετανική βουλή και το δεύτερο κύκλο να καταγράφει πάνω από 10 εκατομμύρια θεατές στη Μ. Βρετανία. Δίπλα στον Κάμπερμπατς του οποίου η φήμη μεγαλώνει συνεχώς (θα τον δείτε προσεχώς στα Star Trek Into Darkness, 12 years a slave, August: Osage County, Τhe hobbit: the desolation of Smaug), τον ρόλο του John Watson κρατά ο Μάρτιν - The hobbit - Φρίμαν.

Ο “Sherlock” θα προβάλλεται στο OTE Cinema 1 HD, κάθε Δευτέρα στις 21.00. Οι δύο πρώτοι κύκλοι της σειράς θα προβληθούν στον ΟΤΕ TV το καλοκαίρι, ενώ ο τρίτος κύκλος, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται στη Μ. Βρετανία, θα μεταδοθεί αμέσως μετά το BBC. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos