Ο Ράσελ Κρόου στο Man Of Steal;

Δημοσίευση: 19 Ιουνίου 2011, 16:42

Από την στιγμή που ολόκληρος Μάρλον  Μπράντο υποδύθηκε τον πατέρα του Superman στο αρχετυπικό φιλμ του Ρίτσαρντ Ντόνερ το 1978, ήταν απόλυτα αναμενόμενο ότι ο Ζακ Σνάιντερ θα αναζητούσε κάποιον ηθοποιό με ανάλογο ειδικό βάρος στο remake που ετοιμάζει με τίτλο Man Of Steal και για το οποίο έχεις διαβάσει ξανά και ξανά στο MOVE IT.

Oι ανταποκρίσεις αναφέρουν ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του Ράσελ Κρόου. Ο Αυστραλιανός ηθοποιός (τον είδες φέτος στο The Next Three Days) θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Jo-El, τον βιολογικό πατέρα δηλαδή του Χένρι Κάβιλ (που θα υποδυθεί τον Superman), που προστάτευσε τον γιο του από την καταστροφή στον πλανήτη Κρυπτονίτη και τον έφερε στη Γη. Και λογικά θα έχει μεγαλύτερο ρόλο από την cameo εμφάνιση του Μύθου.

Πάντως, θα περίμενε κανείς έναν περισσότερο ηλικιωμένο ηθοποιό, όμως ο Κρις Νόλαν (από την θέση του παραγωγού) το έχει σκεφτεί διαφορετικά, δεδομένου ότι και τις υπόλοιπες επιλογές του για τον ρόλο (Σον Πεν, Κλάιβ Όουεν) δεν τις βαφτίζεις ακριβώς και τρίτης ηλικίας…

Το πολυαναμενόμενο φιλμ αναμένεται στα τέλη του 2012.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos