Ο Παρκ Τσαν Γουκ ξεκίνησε τα γυρίσματα στο Σούνιο

Δημοσίευση: 13 Απριλίου 2018, 12:39
Συντάκτης:

Ο Παρκ Τσαν Γουκ, το team του ΒΒC και οι πρωταγωνιστές του «Τhe little drummer girl» Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ και Φλόρενς Που («Lady Macbeth») βρέθηκαν χθες στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου και πραγματοποίησαν γυρίσματα για την σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ και η οποία θα προβληθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα, αποδεικνύοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Θυμηθείτε εδώ το παρασκήνιο.

Από τις 7 το πρωί χθες Πέμπτη και έως τη 1 μετά το μεσημέρι, οι άνθρωποι του BBC, δίχως να ενοχλήσουν τους επισκέπτες, ολοκλήρωσαν τα γυρίσματά τους, ενώ ο Λευτέρης Κρέτσος, Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει πως «μια νέα βιομηχανία ανοίγεται σιγά σιγά μπροστά μας. Η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτόν τον τομέα».

Και να σημειωθεί κάπου εδώ πως η πρόσβαση των επισκεπτών επιτρεπόταν καθ’ όλη τη διάρκεια εργασιών του συνεργείου του BBC, ενώ ο χώρος συνέχισε να δέχεται, επισκέπτες έως τη δύση του ηλίου.

Επίσης, ούτε τα αρχαία μνημεία φάνηκαν να ενοχλούνται.

Τις φωτό αναζητήσαμε από την Eurokinissi και το σάιτ JustJared, καθώς άδεια για φωτογράφηση σε ελληνικά μέσα δόθηκε επιλεκτικά, όπως επίσης και δυνατότητα συνεντεύξεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos