Ο Μπραντ Πιτ και τα ζόμπια!

Δημοσίευση: 3 Μαΐου 2011, 04:05

Πολυαναμενόμενο το World War Z, αφενός για το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ, αφετέρου για το στόρι, σύμφωνα με το οποίο, δέκα χρόνια μετά από μία παγκόσμια επιδημία που κόντεψε τα μετατρέψει την πλειοψηφία του πληθυσμού της Γης σε ζόμπι, ένας πράκτορας των Ηνωμένων Εθνών γυρνά διάφορες χώρες του κόσμου και συλλέγει ιστορίες, προσωπικές μαρτυρίες και πληροφορίες από επιζήσαντες.

Για το υπόλοιπο καστ δεν υπάρχουν πληροφορίες, εκτός της Μιρέλ Ένος, πρωταγωνίστριας σε αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές, όπως τα «Big Love», «Τhe killing». Θα σκηνοθετήσει Μαρκ Φόρστερ («Finding Neverland», «Quantum of solace»), ο οποίος αυτόν τον καιρό ολοκληρώνει το «Μachine Gun Preacher», με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στον ρόλο ενός πρώην εμπόρου ναρκωτικών που έγινε θρήσκος και προσπαθεί να αποτρέψει την στρατολόγηση παιδιών στο Σουδάν. Μαζί του η Μισέλ Μόιναχαν και ο Μάικλ Σάνον.

Ο Μεγάλος Γκάτσμπι

Kάθε δουλειά του Μπαζ Λούρμαν έχει θεωρητικό ενδιαφέρον, έστω και αν μας κούρασε με το «Australia» προ τριετίας. Του το συγχωρούμε λόγω του «Moulin Rouge» και αναμένουμε την δική του πρόταση το πασίγνωστο μυθιστόρημα του Σκοτ Φιτζέραλντ, «Ο μεγάλος Γκάτσμπι». Το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κάρεϊ Μάλιγκαν («Never let me go»).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos