Ο Μπραντ Πιτ είναι «πολεμική μηχανή»

Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2015, 11:14

Το τηλεοπτικό δίκτυο Netflix, απέκτησε τα δικαιώματα για τη σατιρική κωμωδία "War Machine" με πρωταγωνιστή και συμπαραγωγό τον Μπραντ Πιτ, o οποίος επιστρέφει στο... μέτωπο μετά τα "Fury" "Inglourious Basterds". Kαι το "World War Z" αν θέλετε...
Η ταινία θα βασιστεί στο best seller του δημοσιογράφου Μάικλ Χέιστινγκς "The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan", που αναφέρεται στην ιστορία του στρατηγού Στάνλεϊ Μακ Κρίσταλ (τον οποίο θα υποθυθεί ο Πιτ), ο οποίος εχει μοναδικό στόχο να κερδίσει, τον αδύνατο για άλλους, πόλεμο κατά του Αφγανιστάν.
Ο Μακ Κρίσταλ αποστρατεύτηκε ύστερα από ρεπορτάζ του περιοδικού Rolling Stone, σύμφωνα με το οποίο ο Μακ Κρίσταλ μιλούσε άσχημα για τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ντέιβιντ Μίσοντ του εξαιρετικού "Animal Kingdom" του 2010 και του άνισου περσινού "The Rover".
«Είμαι χαρούμενος που θα φτιάξουμε μια τολμηρή και μεγάλη ταινία για τον παραλογισμό, την τρέλα και τη βία του πολέμου και όσων παίρνουν τις αποφάσεις οι οποίες επηρεάζουν εκατομμύρια ζωές» δηλώνει ο σκηνοθέτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos