Ο Μπεν Φόστερ στο ποδήλατο του Λανς Άρμστρονγκ

Δημοσίευση: 27 Ιουλίου 2013, 20:46

H ζωή του Λανς Άρμστρονγκ προσφέρεται και με το παραπάνω για κινηματογραφική μεταφορά. Επτά φορές νικητής στον δυσκολότερο και πιο προβεβλημένο από τα media, ποδηλατικό Γύρο του κόσμου, αυτόν της Γαλλίας, μάχη με τον καρκίνο (και νίκη, καθώς αμέσως μετά πέτυχε την 7η νίκη στο Tour De France...), σχέση με την διάσημη τραγουδίστρια Σέριλ Κρόου, (αναμενόμενες) κατηγορίες για ντόπινγκ, διότι αυτά που κατάφερε είναι σχεδόν υπεράνθρωπα, εξομολόγηση στην Οπρα Ουίνφρεϊ, αποδείξεις για το ντοπάρισμα, αποκαθήλωση ενός παγκόσμιου ήρωα.

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν, να ετοιμαστεί ταινία (και δεν θα είναι η μοναδική καθώς ερίζουν κι άλλοι). Θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Φρίαρς ("High Fidelity", "The Queen", "Tamara Drew") σε σενάριο του Τζον Χοτζ, γνωστού μας κυρίως από τις συνεργασίες του με τον Ντάνι Μπόλι ("Trainspotting", "Shallow Grave", "Beach", "Trance") και πρωταγωνιστή τον Μπεν Φόστερ ("The messenger", "The mechanic", "Rampart").

Tο αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, αν και θα πρέπει πρώτα ο Φρίαρς να ολοκληρώσει ένα φιλμ για έναν ακόμη sports θρύλο, το "Muhammad Ali's Greatest Fight", σχετικά με την άρνηση του Μοχάμεντ Άλι να πολεμήσει στο Βιετνάμ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos