O Ματ Ριβς θέλει αυτόν για Batman.

Δημοσίευση: 31 Ιαν. 2017, 13:05
Συντάκτης:

Ο Μπεν Άφλεκ έχει δηλώσει για το Batman, μια ότι θα το σκηνοθετήσει, μια ότι δεν είναι σίγουρος. Τώρα, αυτή του η απόφαση είναι οριστική και επίσημα (πάλι καλά γιατί την είχαμε την απορία) καθώς ενδιαφέρεται να είναι μονάχα παραγωγός του και πρωταγωνιστής του.

Πηγές λένε πως αυτή η απόφαση πάρθηκε με βάση το τι είναι καλύτερο για το πρότζεκτ και όχι λόγω της τελευταίας σκηνοθετικής αποτυχίας του Άφλεκ, “Live by Night" (στόρι που τοποθετείται χρονικά στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, όπου ο Άφλεκ υποδύεται τον Joe Coughlin, γιο ενός αξιωματούχου αστυνομικού που εξελίσσεται από απλός κακοποιός σε έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της Florida).

Φήμες θέλουν σαν φαβορί στην κούρσα της διαδοχής, τον Ματ Ριβς του "War of the planet of the apes". Θα δείξει...

Update 10/2/17: Η Warner ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Ματ Ριβς θα σκηνοθετήσει το νέο "Batman". O 50χρονος ΝεοΥορκέζος σκηνοθέτης που έγινε αρχικά γνωστός από τα "Cloverfield" & και το remake του "Let me in", μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το "War for the planet of the apes", το οποίο διαδέχεται το επίσης σκηνοθετημένο από τον ίδιο, "Dawn of the planet of the apes". 

Η γνώμη μας είναι γνωστή (δεν χρειάζεται άλλο Batman σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μετά την τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν), αλλά τον στηρίζουμε, διότι τό'χει, τουλάχιστον σκηνοθετικά. Αν καταφέρει να πείσει τον Μπεν Άφλεκ να μην πρωταγωνιστήσει (πράγμα πάρα πολύ δύσκολο με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο διάσημος σταρ), τότε όλα θα πάνε πολύ καλύτερα! 

Update 8/7/17: O Mατ Ριβς δείχνει να έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το project και να θέλει να βαδίσει στον δρόμο που ακολούθησε ο Νόλαν: Ο 51χρονος σκηνοθέτης είπε: «Έχω ιδέες για μία τριλογία, αλλά πραγματικά το σημαντικό είναι να ξεκινήσω. Θα πρέπει να αρχίσω με μία ιστορία με την οποία ξεκινάει κάτι. Το The Batman θα είναι περισσότερο νουάρ από τις προηγούμενες ταινίες και θα αντλεί έμπνευση από το σινεμά του Χίτσκοκ...»

Στην ταινία θα εμφανιστούν οι Τζέρεμι Άιρονς ως Άλφρεντ Πένιγουερθ και Τζ.Κ.Σίμονς ως επιθεωρητής Γκόρντον. Υπάρχει, επίσης, μια φήμη που θέλει τον Τζος Γκαντ να υποδύεται τον ρόλο του Πιγκουίνου.

Update 17/11/17: Υπάρχουν εξελίξεις και μάλιστα σημαντικές: ο Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να αποσυρθεί από το franchise του Batman ξεκαθαρίζοντας ότι στο Justice League θα είναι η τελευταία εμφάνισή του και ο Ματ Ριβς δεν έμεινε άπραγος, από τη στιγμή που οι φήμες τον θέλουν να μην ψηνόταν και ιδιαίτερα με τον Άφλεκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η δική του βασική επιλογή είναι ο Τζέικ Τζίλενχαλ, τον οποίο προορίζει για τον σκοτεινό σούπερ ήρωα, στην τριλογία που έχει κατά νου. Μια επιλογή που μάλλον πολύ δύσκολα θα προχωρήσει, καθώς ο 37χρονος σταρ θα πρέπει να αρνηθεί πολλές και καλές ταινίες στο διάστημα, γεγονός όχι και τόσο πιθανό...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos