O Leonardo DiCaprio σε ρόλο Ιταλού Sherlock Holmes!

Δημοσίευση: 6 Φεβ. 2017, 19:26
Συντάκτης:

Ο Leonardo DiCaprio φαίνεται να κάνει επιστροφή στις ιταλικές του ρίζες, αφού σύμφωνα με το Variety θα είναι παραγωγός και πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου του Stephan Talty “The Black Hand”.

Το βιβλίο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αφορά τη ζωή του Joseph Petrosino, ο οποίος ερευνούσε τις δραστηριότητες μιας μυστικής ιταλικής οργάνωσης με το όνομα “Black Hand” στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα. Πολύ πριν τη Μαφία, τα μέλη της Black Hand ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ιταλικών κοινοτήτων στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Σικάγο και η Νέα Υόρκη.

Τα κύρια ενδιαφέροντά τους; Οι απειλές, οι εκβιασμοί, οι απαγωγές και ενίοτε οι φόνοι ευκατάστατων κυρίως Ιταλών και η υπογραφή που χρησιμοποιούσαν στα έγγραφά τους ήταν ένα μαύρο χέρι. O Petrosino, με τη βοήθεια μιας επίλεκτης ομάδας αστυνομικών ιταλικής καταγωγής, ανέλαβε να βρει τα μέλη της οργάνωσης, καθώς η δράση της είχε οδηγήσει σε ένα κύμα αντι-ιταλικής υστερίας στην Αμερική!

Πραγματική ιστορία, μαφία πριν τη μαφία, DiCaprio και παραλληλισμοί με την τρέχουσα ισλαμοφοβική υστερία των ΗΠΑ… κάτι καλό περιμένουμε! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos