Ο Λαρς Φον Τρίερ ετοιμάζει 10 (!) μικρού μήκους

Δημοσίευση: 22 Απριλίου 2018, 15:33
Συντάκτης:

Ο Λαρς Φον Τρίερ επανήλθε στην δημοσιότητα, καθώς ετοίμασε νέο φιλμ (το πρώτο μετά το Nymphomaniac, πέντε χρόνια πριν), αλλά κυρίως για την «επεισοδιακή» ένταξη του «The house that Jack built» στο Φεστιβάλ των Καννών όπου υπήρξε για αρκετά χρόνια persona non grata μετά τα σχόλιά του περί ναζισμού.

Ο Δανός δημιουργός δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα αλκοολισμού και κατάθλιψης που το βασάνιζαν εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα προανήγγειλε το επόμενο πρότζεκτ που θα παρουσιάσει και που φυσικά δεν είναι διόλου συνηθισμένο.

Θα σκηνοθετήσει 10 ασπρόμαυρα μικρού μήκους φιλμάκια (δεν θα ξεπερνά τα 10 λεπτά το κάθε ένα), με τίτλο «Etudes», στα οποία θα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά σκανδιναβούς ηθοποιούς.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί και τόσο καλοί», σχολίασε ενώ πρόσθεσε ότι «Θα δοκιμάσω νέα πράγματα, αναφορικά με την αφήγηση, την κατασκευή χαρακτήρων, αλλά και στην σκηνοθετική οπτική. Πρόκειται για μια ενασχόληση που θα με κάνει να νιώσω καλά μετά από καιρό, κάτι που έχω ανάγκη».

Ο 61χρονος σκηνοθέτης δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πλοκή, ίσως να έχουν εμπνευστεί από την ομώνυμη μουσική σύνθεση του Frédéric Chopin’s, ποιος ξέρει τι να έχει στο μυαλό του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos