ΣΕΙΡΕΣ

O Judge Dredd σε τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 11 Μαΐου 2017, 20:53
Συντάκτης:

Η ταινία του 1995 με τον Σιλβέστερ Σταλόνε ήταν απλοϊκή και γραφική, αυτή του 2012 με τον Καρλ Ούρμπαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, πολύ πιο κοντά στο πνεύμα του αγαπημένου κόμικ, αν και δεν απέδωσε απόλυτη «δικαιοσύνη».

Ίσως η οπτικοποίηση των περιπετειών του Judge Dredd λειτουργήσει καλύτερα στην μικρή οθόνη και σύντομα θα το επιβεβαιώσουμε, θετικά ή αρνητικά. 

Η εμβληματική βρετανική σειρά κόμικς θα μεταφερθεί τηλεοπτικά από τον Mark Stern του εντελώς παραγνωρισμένου Battlestar Galactica, ο οποίος ανέλαβε να αφηγηθεί τις περιπέτειες των δικαστών του μέλλοντος.

Ένα κόμικ που κατηγορήθηκε ενίοτε για αναπαραγωγή φασιστικών προτύπων, αν και τα δρώμενα εξελίσσονταν μέσα από μια δυστοπική και σαρκαστική ματιά γεμάτη από βρετανικό (σκοτεινό) χιούμορ σε μια μελλοντική κοινωνία.

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το «Judge Dredd: Mega City One» και θα τις δημοσιεύσουμε asap.

Update 23/7/18: Όπως έγινε γνωστό στο Comic-Con που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πιλότος είναι έτοιμος και το αρχικό πλάνο περιλαμβάνει το στήσιμο δύο σεζόν, ενώ στην δημιουργία της σειράς θα αναμειχθεί στην παραγωγή και ο Rob Williams, o opo;iow έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως συγγραφέας στο «2000AD» – την κλασσική βρετανική σειρά κόμικ όπου έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Judge Dredd – κάτι που θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα του θαυμαστές του κόμικ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos