Ο Χίτλερ ήταν εθισμένος στο ναρκωτικό του "Breaking Bad"

Δημοσίευση: 13 Οκτ. 2014, 11:09

Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν εθισμένος στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, σύμφωνα με έγγραφα της American Military Intelligence- μυστικής υπηρεσίας του στρατού των ΗΠΑ.

Στη πολυσέλιδη μελέτη αναφέρεται ότι ο Χίτλερ έπαιρνε καθημερινά 47 διαφορετικά σκευάσματα. Ο Χίτλερ, θεωρούσε τη κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη φάρμακο για την κόπωση, ενώ λέγεται πως είχε λάβει ισχυρή δόση πριν συναντηθεί με τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι το καλοκαίρι του 1943, όπου κατά τη διάρκεια της, μιλούσε ακατάπαυστα για δύο ώρες.

Παράλληλα στη μελέτη αναφέρεται ότι ο Χίτλερ ήταν υποχόνδριος σε τέτοιο βαθμό που όταν ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό του, δεν την άγγιζε και ούτε επέτρεπε στην ίδια να τον αγγίζει, ενώ δεν έβγαζε κανείς από τους δύο τα ρούχα του.

Το 1944, ο προσωπικός του γιατρός, Theodor Morell, του έκανε ενέσεις τεστοστερόνης ειδικά πριν τα ραντεβού του με την Μπράουν, και επίσης τα ημερολόγια του Morell δείχνουν ότι ο άντρας που θεωρούσε τον εαυτό του ως τον μεγαλύτερο στρατηλάτη όλων των εποχών, έπασχε από καθημερινέ φοβίες και ασθένειες, πχ φοβόταν ότι θα πάθει καρκίνο. Επίσης, τα στομαχικά του προβλήματα τον είχαν κάνει χορτοφάγο.

Cheers, bitch!

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Kate

Kate

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η Kate στο επάγγελμα ψυχρή εκτελέστρια έχει δηλητηριαστεί και σε λιγότερο απο 24ωρες...
40 λεπτά
Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali

Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Από μία τυχαία συνάντηση σε μία τραγική κατάληξη, η μοναδική σχέση του Malcolm...
2 ώρες