Ο Χιού Τζάκμαν μίλησε. Ο Wolverine 2 έρχεται

Δημοσίευση: 22 Μαΐου 2012, 15:36

Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία σχετικά με το sequel του Wolverine, χωρίς κανείς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει. Αυτή τη φορά όμως ο Χιού Τζάκμαν είπε και ελάλησε: τα γυρίσματα ξεκινούν τον Αύγουστο.

Ο Wolverine που ερωτεύεται μια Γιαπωνέζα και τα βάζει με τον πατέρα της, τα samurai αδέρφια της και τον Silver Samurai για να τους δείξει τί εστί άντρας, είναι πραγματικότητα.

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσω twitter, αφού ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση follower του, τον διαβεβαίωσε ότι ναι, όντως, τα γυρίσματα ξεκινούν. Εντάξει, ποσώς μας απασχολεί ο follower του Τζάκμαν, αλλά σκέψου τώρα να είσαι Freak και φανατικός ενός ηθοποιού και να του τουιτάρεις έτσι για πλάκα και να παίρνεις απάντηση από το είδωλό σου, έτσι απλά; Δεν είναι και λίγο.

Καιρός ήταν πάντως να πιάσουν δουλειά εκεί στην παραγωγή, γιατί με τόσους σκηνοθέτες να πηγαινοέρχονται (με τελευταίο τον James Mangold), γράψιμο του σεναρίου από την αρχή και φυσικές καταστροφές στην Ιαπωνία (όπου και θα γυριζόταν η ταινία), είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι πρόκειται για ανέκδοτο πλέον...

Eιρήνη Κατσαρά

Πρώτη δημοσίευση: 22 Μαΐου 2012, 15:36
Ενημέρωση: 22 Μαΐου 2012, 15:36

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos